Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék futni járni a...

Szeretnék futni járni a Margitszigetre, de egyedül nem jó. Fogyni szeretnék sokat még. Van kedve valakinek futni járni velem rendszeresen?

Figyelt kérdés
Lenne valaki, aki jönne velem? :) Mondjuk aki szintén nem tud kivel elmenni. Olyan ember, aki komolyan menne velem, és rendszeresen. :) És aki türelmes is, mert diétában vagyok, de nem sportoltam egy ideje, így nem tudom egyhuzamban körbefutni a Margitszigetet.
2009. nov. 20. 12:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egyébként gratulálok a fogyásodhoz, ezt elfelejtettem. Akaraterőd az van! És remélem a futáshoz is lesz, télen-nyáron:)

22L (és szintén timi:D)

2009. nov. 20. 12:56
 12/16 A kérdező kommentje:

Szia! rendben, részemről is jó, ha elkezdjük jövőhéten :)

Én is lusta voltam, de mostmár nagyon nek akarok esni a futásnak, és becsületesen csinálni :)

Igen, tudsz írni privit, és akkor e-mailben megadom az msn-em, vagy ha van skype-od, akkor a skype címemet, azon mindig fent vagyok.

2009. nov. 20. 13:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Timi írtam neked privit!:)

Puszi:Zsu

2009. nov. 20. 13:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szintén Timi :) Remélem mostmár nem hagyom abba! :) Minden jót!
2009. nov. 20. 13:10
 15/16 anonim ***** válasza:
hajrá, én is szoktam járni, szerintem sose lesztek egyedül.. mondjuk én egyedül, zenével szoktam futni meg kicsit erősebb iramban, úgyhogy nem csapódok hozzátok.. de mindent bele :) 23/F
2009. nov. 21. 00:55
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztatást, egyszer már nekiestem, de 2 hónap után abbahagytam :( Zenével futni nagyon jó igen, de valahogy nem szeretek egyedül futni. Majd lehet én csapódok neked, ha már nagyon elfáradtam :D

Köszi mégegyszer :)

22/L

2009. nov. 21. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!