Szeretnék futni járni a Margitszigetre, de egyedül nem jó. Fogyni szeretnék sokat még. Van kedve valakinek futni járni velem rendszeresen?
Hát.. ez nekem is már felötlött, de nem gondoltam tovább, mert egyedül én sem akartam. És én se tudnám végigfutni a margitszigetet egy szuszra:)
Te hány éves vagy és lány, ugye?
Dettó:)
milyen suliba jársz, mit tanulsz?
Szia 18-aska :) Örülök, hogy jönnél Te is :)
Nem tanulok már, titkárnőként dolgozom, és szerencsére van időm bőven. Már 33 kilót fogytam, ezt csak diétával 3 év alatt. De mostmár nagyon szeretnék mozoni is, és még 15-öt ledobni :) Sajnos nagyon sok volt a súlyfeleslegem összesen. Ti hogy álltok ezzel? És mikortól jönnétek, merre laktok? Én a Budagyöngyénél.
Várom a válaszokat :)
Én az első kerületben lakom albérletben, és hát igazából nem tudom, mikor tudnék futni járni:) Kicsit macera suli után hazajönni, felöltözni sportruciba, aztán valamikor hazaesni. Nekem nem nagyon van súlyfeleslegem, de elég puhány vagyok és hiányzik is a sport, régen ez mindennapos dolog volt, de most szerintem 60 métert is nehezen tudnék lefutni.. Egyelőre a Hajós Alfréd úszóbérletemet kellene lefogyasztani - de arra is nehezen jut idő. Szóval én most lehet, hogy kimaradok, pedig belelkesültem. Legfeljebb később csatlakozom hozzátok:)
HAJRÁ!
22l
Szia! Köszönöm a válaszod, és persze megértem!
Nyugodtan írj, ha esetleg meggondolnád magad :)
Szép napot!
Üdv, Timi
Én csepeli vagyok:)
Akár már jővőhéten is mehetnék bár a tapasztaltak azt mondják hogy télen nem érdemes elkezdeni futni meg hát akinek gyenge az immunrendszere hidegben futnia..:S
Bár ugye sálal mindent meglehet oldani:)
(18-aska):) amúgy Zsu:)
Szia Zsu!
Igen, ez lett volna a következő kérdésem, hogy mennyire zavarna a hidegben való futás? Engem abszolút nem, amikor anno nekiestem afutásnak, azt télen tettem, és hát ha mozog az ember, akkor nem fázik. Csak amíg odaérünk, és bemelegítünk :) Részemről mehetünk bármikor, csak a lényeg, hogy neked is legyen kedves és erőd, mert eröltetni nem akarom :) Neked van felesleged, vagy csak formában szeretnéd tartani magad? Üdv, Timi
van sajnos..:( kb 10kiló:( csak az a baj hogy lusti vagyok,és kondi teremhez nem volt kitrtásom..:(
Felőlem mehetünk jövőhéten futni!:)
Tudok neked privit írni? Van msn címed?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!