Hogyan, miből készíthetek airsoft álló mellényt?
Figyelt kérdés
Egy olyan mellényt szeretnék, ami felfogja az airsoft töltényeket, lehessen azért érezni, de ne üssön nagyot (pl egy 460 FPS-es sniper), és azért mozogni is lehessen benne.2013. nov. 23. 14:03
2/4 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, szerintem fölösleges bármilyen tested védő eszköz a lövedékekkel szemben. Kesztyű azért ajánlott, térdvédő -ez is csak azért, hogy ne térdelj bele üvegszilánkokba, kövekbe, fémekbe, stb- Arc maszk, ha esetleg közelről találnak el fejen, illetve szemüveg -ez kötelező- én még egy baseball sapit szoktam felvenni, a többi meg időjárás és pálya függő!
Volt már olyan is hogy pólóba rövidnadrágba játszottam, igaz nap végére volt egy két piros pöttyöm, de még mindig élek! ;) A fájdalom általában 1 perc után elmúlik! ;) :D Én még néha élvezem is -legalább érzem, hogy élek-! :D
3/4 anonim válasza:
Egyébként egy kicsit rétegesebb öltözeten keresztül már szinte csak hallod hogy eltalálnak. Hűvösebb időben rajtam egy Softshel dzsekit hordok, nem érzek semmit még 2 méterről sem, viszont olyat puffan/koppan a lövedék, hogy 20-30 méterről is hallani! :)
4/4 Kátai Ferenc válasza:
taktikai mellény.felfogja a lövedékeket és még egy csomó kiegészítőt is aggathatsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!