Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most megyek először edzőteremb...

Most megyek először edzőterembe, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és kis súlyfelesleggel kínlódok mostanában. Szegeden élek, de még sosem voltam edzőteremben, hiszen úgy éreztem oda csak fitt, és üde bomba nők járnak.Félek attól hogy kinevetnek, hogy mit keresek ott. Illetve mennyire drágák? Milyen gépek lehetnek, és ha nem tudom hogy kell használni, segít majd valaki?

2013. nov. 22. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem nevet ki. Bárki segít majd neked. Ha van ott edző, akkor kérd a segítségét, ha pedig nincs, akkor egy haladóbb külsejű emberkétől kérj segítséget.

Neked kell majd szálkásító diéta is, ha zsírt szeretnél leadni. De több oldalt lehetne neked írni. Töltsd le a sárga kapszula című könyvet és olvasd el. Az alapok benne vannak. Keress egy kezdő átmozgató, heti 3 napos edzéstervet. Ez menjen kb 2 hónapig.

2013. nov. 22. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerinted hogy lesz valaki fitt, üde és bomba nő?

Olvass előtte sokat, pl alapismereteket a body.builderen. Ne úgy kezdj neki, hogy nem tudsz semmit.

2013. nov. 22. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Mielőtt mész,legalább olvass utána.

www.builder.hu

2013. nov. 22. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!