Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a különbség a hatalmas...

Mi a különbség a hatalmas árrésen kívül a Flabélos és más pl Tescoban kapható vibrációs gépek között?

Figyelt kérdés

Csak olyan válaszoljon aki mindkettőt próbálta már...

[link]

ez pl 70e csak

2013. nov. 20. 10:34
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Úgy látom elég nagy vita robbant ki... na de én egy átlagos anyuka vagyok, nem városban és főleg nem a fővárosban élek, ahol minden sarkon van egy edzőterem. Ok futni itt is lehet, csak egyedül - ember reggel megy, este későn jön - meg pár gyerkőc mellett azért ez nem annyira kivitelezhető. Az embernek is kéne kicsit fogyni, de este már a gyerekek annyira rajtunk csüngnek, hogy kizárt, hogy egy picit még más is tudjon csinálni, gondoltam ez legalább egy picit átmozgatná...

De, majd akkor kitalálunk mást... és szénhidrát nálunk is csökkentve minimálisra...

Köszönöm a válaszokat, család nélkül én is mennék ugrizni, meg gyúrni, csak én 20-30 között már a melóval és mellette a tanulással voltam elfoglalva, most meg már a gyerekekkel...

Ja és az "államnak" sokkal nagyobb bevétele van a gyógyszerekből, mint amennyi a kiadása a táppénzre és a hatalmas eü hálózat is rengeteg embert foglalkoztat... ergo ez így elég jó nekik... aki nem hiszi meg járjon utána, nekem volt belelátásom

2013. nov. 22. 11:50
 22/28 anonim ***** válasza:

Szerintem igen érdekes (és kulturált) vita kezdődött :)

Én 'gyúrnék', ebbe bele lehet vonni a gyerekeket is, családi program is lehetne

http://www.youtube.com/watch?v=Ab-Qoz95Nl8

Kerestem jobb/aranyosabb videót, amikor egy apuka a ~6-7 éves lánnyal és az 1-2 éves picivel sorban nyomják a fekvőtámaszt, sajnos azt nem találom :)

2013. nov. 22. 12:02
 23/28 anonim ***** válasza:

Nem muszáj minden edzésen megváltani a világot. Lehet 20-30 percet mozogni minden nap, már az is nagyságrendekkel többet ér a semminél. Pl. 2-3 sorozat fekvőtámasz, guggolás, felülés, kis gimnasztika és kész. Ettől még nem is leszel fáradtabb, csak több energiád lesz.

És ezt tényleg lehetne a gyerekekkel közösen is csinálni, szerintem később nagyon meghálálnák, amikor ők lesznek a sportos gyerek az osztályban, sokat tennél nem csak a saját, de az ők további fejlődése érdekében is. Valamint a sport személyiségfejlesztő is, aminek szintén csak az előnyét látnák a gyerekeid is. Amúgy sem lehet elég korán kezdeni.

2013. nov. 22. 13:15
 24/28 A kérdező kommentje:
utolsó kettő, igen igazatok van, csak ahhoz olyan gyerekek kellenének, a picik még 1,5 alattiak, a nagy meg 3,5 és hát finoman szólva is erőszakos természet, de majd meglátjuk... most ott tartunk, hogy anno szerettünk táncolni, lehet veszünk vmi videós táncolós játékot vagy nemtom vagy xbox??
2013. nov. 22. 17:44
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

Ha így el vagytok engedve anyagilag (xbox) akkor dadát javaslok, és addig ti tudtok edzeni.

Gyereknevelésbe inkább nem folynék bele. Én is erőszakos vagyok. De nyilván sosem erőltettem rá az akaratomat a szüleimre. Érdekes is lenne a világ, ha a gyerekekhez alkalmazkodnának a szülők :)

Mármint van ilyen, a marketingesek egy ocsmány fogása, hogy gyerekeknek készítenek reklámokat. És a szüleik megveszik a gyerek kérésére a fölösleges sz.arokat. Na ez az, amit nem szabad megszokottá tenni. A szülő az úr, ebből nem szabad engedni. Mármint a gyerekek és a család érdekében :)

2013. nov. 22. 20:05
 26/28 A kérdező kommentje:

A gyerek nem csak abban lehet erőszakos, hogy kell vmi vagy nem... de majd rájössz, tv-t nem nézünk, kisvakond, meg verdák meg bogyó babóca megy a netről...

egyébként lehet, hogy pont azért tudnék megvenni egy xboxot, mert nem járok autóval csak gyalok, vagy mert nincs is autóm, hanem buszozok, mert nem költök felesleges dolgokra, nem eszek gyorsétteremben, meg étteremben, nem járok sehova nem vásárolok x ezerét fölösleges göncöket és még sorolhatnám nem költök havi 30e cigire vagy még rosszabbra és még sorolhatnám

az a legnagyobb gond a mai világban, hogy senki sem tanult meg spórolni, vagy csak kevesen, aztán ami van azt mindenki kiszórja, sőt vegyünk fel hitelt minden szarra, ha már a szomszédnak is van, sőt akasszunk fel magunkra legalább 40e pulóvert, meg 70e cipőt anyuéktól kérjünk rá, mert egyébként meg nem keresünk csak 70-et... de azért menőzzünk...

Amiben mi főleg különbözünk nyugattól, hogy ott pl ha van egy jó házad, lakásod, utána vesznek egy jó kocsit meg cuccokat, na itthon előbb a jó gönc (mi a szarnak...) meg egy tuti autó (legalább hamar elértéktelenedik az is) utána meg talán majd lakás v ház (lehet sose)

De akinek nem inge ne vegye magára, akinek meg öltözködni kéne úgyse veszi a lapot...

Ja a legközelebbi konditerem kb 18 km ide, és ha kiszámolom a benzinköltséget,(mert busz se jár estefelé és bébiszitterünk sincs) akkor kb fél év alatt megvan az xbox ára... Ja és táncolni legalább szeretek, nem az öntelt poros faszokat nézem a teremben, ahogy jót röhögnek a hájas seggemen

2013. nov. 23. 15:48
 27/28 anonim ***** válasza:

"gyébként lehet, hogy pont azért tudnék megvenni egy xboxot,"

De akkor ez szuper, egy xbox árából ha kiegészíted az étkezéseteket, akkor hónapokon át tudsz olyan, minőségi táplálkozást követni aminek a gondolata is többet ér mint egy kis xboxos torna, vagy a flabelos.

! Ez jó!

"De akinek nem inge ne vegye magára, akinek meg öltözködni kéne úgyse veszi a lapot... "

Igazad van.. mindenben amit írsz, csak egyetérteni tudok.

Én azért nem vagyok xbox párti, mert a gyakorlatban az játék. Persze, lehet hogy eleinte el lehet kezdeni mozogni is vele, de az játékgéppé fog válni, mert az is. Meg ha ezzel mozogtok, az akkor sem lesz sosem 'edzés' edzés.

Azért egy edzésnek vannak kritériumai. Sajna, bármilyen szuper is a tánc, azért az otthoni tánc az nem edzés. És a versenytáncosok is komolyan erősítenek. Na, nekünk (és Nektek is) ezt az erősítést lenne előnyös az életünk részévé tenni :)

Szerintem, ha ilyen okosan gondolkozol-gondolkodtok, akkor már mindenképpen sikeretek lesz, én csak szeretnék ehhez jó tippeket, esetleg egy kis segítséget adni. :)

2013. nov. 24. 05:43
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a tippeket, jelentem széndhidrát csökkentéssel és elválasztó diétával egybekötve nálam 2 hét alatt minusz 3 kg az embernek meg 2,5.... ami nem tűnik soknak, de látványra több...és új receptek alapján főzőcske itthon, a gyerekeknek meg külön mert az ovis kajától elfogy....

xbox-nál lehet, hogy tényleg játék lenne a vége... pasiuralom van itthon... hát majd meglátjuk, és köszönöm a segítségeket!

2013. nov. 24. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!