Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyire normális ez? Ez...

Mennyire normális ez? Ez segíthet?

Figyelt kérdés

Konditerembe járok, fogyókúra kardiózással.

Nem szedek semmilyen szert.

Viszont most egy lány adott nekem egy pezsgőtablettát amit megittam edzés után.

Az átlagos edzésem 30 perc kocogás 4 km viszont a tüdőmet köpöm ki most pedig simán lefutottam 45 percet, és 6,10 km-t sikerült elérnem.

Nagyon boldog vagyok.

Ha így hatékonyabb a fogyás akkor szeretnék én is ilyet szedni.

Próbálta már valaki?

2013. nov. 17. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
nem igazán értem mért szeretnél szereket szedni mikor max 5-6 hónap alatt lefogy az ember nagyon sokat ha rendesen eszik és edz. az meg hogy valamivel jobban teljesítettél az is lehet hogy jó napod volt és jobban ment mint máskor
2013. nov. 17. 22:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Pont ez az. Nagyon áradt voltam és kedvtelen. Teljesen feldobott. Szinte abbahagyni sem akartam.
2013. nov. 17. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Milyen szer? élelmi-szer? Azt se szedsz?

Nem teljesen vágom, hogy ha edzés után ittad meg, akkor miért ment tőle jobban az edzés. Na meg egy pezsgőtabletta nem sok. Valószínűleg l-karnitinosat kaptál, ami egy közismert "fogyókúrás" segédeszköz, kicsit energizál, így fejti ki a hatását. De amúgy semmi extra.

Étrended van-e?

2013. nov. 17. 22:14
 4/9 A kérdező kommentje:

Tényleg sikerült elírnom.

Edzés előtt kellett meginnom, egy biotech márkájú L caritinos pezsgőtabletta volt!

2013. nov. 17. 22:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor jó. Ha úgy érzed, segít, és van rá keret, akkor vehetsz egy adaggal.
2013. nov. 17. 22:26
 6/9 A kérdező kommentje:

Az ára nem vészes! 20 db os kiszerelésben kapható és ez 990-

minden edzés előtt kell. 1 hónapig nekem be is tart!

2013. nov. 17. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:

A karnitin arra való a szervezetben, hogy a zsírt bevigye a mitokondriumba, ahol el lehet égetni. Értelemszerűen akkor a zsírégetés is akkor fog menni, ha ez az anyag jelen van. Valamennyi mindig van belőle a szervezetben, de értelemszerűen jobban pörög a zsíranyagcsere, ha több kis szállítómolekula pakolja a zsírt a zsírokat égető mitokondriumokba.

Kb. olyasmi ez, mint a vitamin. "Nélküle" is eldöcög a szervezet valamilyen szinten, de azért jobb, ha van.

2013. nov. 17. 22:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor rontani biztos nem fogok vele ugye???
2013. nov. 17. 22:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem, viszont a hatást se attól várd, hogy sokat beviszel, vagy hogy egyáltalán alkalmazod.

Ha nincs rendes étrended, akkor nem lesz hatásos zsírégetés sem.

2013. nov. 17. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!