Az baj, ha balettozni szeretnék de a mellméretem 75/B? 13/L
Figyelt kérdés
minden lánynak, aki balettozik nincs melle..legalább is kicsi. Mivel 13 éves vagyok, úgy érzem elég nagy a mellem. Mert sok korombelinek még nincs is melle. :/ és azt érzem hogy így esélytelen. :$2013. nov. 16. 08:52
1/9 anonim válasza:
Én azt nem értem, mi köze a balettnek a mellmérethez.
2/9 A kérdező kommentje:
Mert egyik balettoslánynak sincs melle, vagyis van de kicsi. Ezért úgy érzem esélytelen lennék.
2013. nov. 16. 09:25
3/9 anonim válasza:
13 évesen még fejlődni fognak ők is, ne foglalkozz ezzel.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen azt gondoltam(:
2013. nov. 16. 12:57
5/9 anonim válasza:
Profi szinten akarod? Mert Táncműn mondjuk hallottam olyan lányról akit felvettek 10 évesen, aztán 16 évesen kirúgták, mert túl nagyra nőtt a melle.. De ha hobby, akkor tök mindegy..
6/9 anonim válasza:
Azért látszik kicsinek, mert leszorítja a dressz... nyugodtan balettozhatsz!
7/9 A kérdező kommentje:
Ez ciki mondat lesz:$$ ---> lehet a dressz leszorítja, de ugye nincs alatta melltartó vagy top és így olyan...csúnya lesz. Nem?
2013. nov. 17. 18:40
8/9 anonim válasza:
75/B szerint nem számít nagynak, átlagos inkább. nekem 70,75/C és balettozhatok, senki nem szólt még emiatt. és igen, a dressz leszorítja. ha profi szinten akarod, akkor szerintem elkéstél vele, bár ha nagyon kitartó vagy, akkor talán sikerülhet, de ezt már kiskorban el kell kezdeni. sok sikert!
9/9 anonim válasza:
A mell méreted később hátrány lehet. Nekem kissebb mint most neked. 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!