Ha otthon súlyzózok, (1kg) és mellette naponta este futok kb.2 km-t, vagy többet, azzal hatékonyan lehet erősíteni?
Figyelt kérdés
És ne essék félreértés,nem kigyúrt állat akarok lenni,hanem csak jobb kondit szeretnék.
12 éves fiú vagyok.
2009. nov. 17. 21:01
1/6 anonim válasza:
1kg??????????????????
ennyi erővel miért nem egy üveg vizet emelgetsz?(az még nehezebb is)
3/6 anonim válasza:
én a helyedben eljárnék kajakozni vagy valami küzdősportra és pár év múlva meg is fog látszani.. 1 kiló sajnos nem túl sok és valószínűleg nem is tudod minden izmodat rendesen megdolgoztatni vele, a 2km szintén elég csekély, talán 10 percnyi futás..
4/6 anonim válasza:
Szerintem egyenlőre nem rossz majd ha már kevés lesz a súly meg a futás növeled a súlyt ill. távot.
5/6 anonim válasza:
Hát ettől nem igazán izzadsz meg. Próbálkozz szentem kicsit többel. Mondjuk annyival, hogy ne is igazán érezd a karodat. Attól már fogsz erősdni.
Nem muszály sokat csinálni, nyomd egy darabig, aztán ha szinten vagy már ne erősídst az edzést és csökkensd az edzésnapok számát, azt jó
6/6 anonim válasza:
Miért nem mész el a coop-ba, és emelgeted az 1kg-os lisztet.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!