Okrwdw kérdése:
A küzdősportolók, hogy oldják meg, hogy rugalmasak maradjanak?
Figyelt kérdés
Ha fel kell szedniük egy jó pár kilót, mit csinálnak? Elmennek edzőterembe,nagy súlyokkal edzenek,nem merevednek be? Megmaradnak ugyanolyan rugalmasnak?
Amatőr szinten K1ezek,szeretnék egy 5-8 kilót felszedni,de nem azon az áron,hogy a lábam comb magasságig ne tudjam többet felemelni :D
2013. nov. 9. 22:59
1/4 anonim válasza:
Eleve nem nagy súlyokkal, hanem inkább saját testsúllyal kellene edzeni, valamint a jó bemelegítés, és edzés utáni alapos lenyújtás a titok nyitja.
2/4 anonim válasza:
Francot.
Én amíg kungfu mellett kondiztam simán felrúgtam 180 cm magasra.
De ha testépítőt nézünk,Tom Platz is elképesztően hajlékony volt.
Egyszerűen csak jól be kell melegíteni és a végén nyújtani.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen,de azt ne mondja már nekem senki,hogy Badr Hari saját testsúllyal érte el azt az izomzatot :D
Akkor ha normálisan nyújtok minden edzés után, kellő bemelegítés, akkor nem kell félnem,hogy berozsdásodok ?
2013. nov. 9. 23:56
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg nem saját testsúlyal érte el, de ha jó az étrend akkor simán hozható úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!