Tudnátok olyan sportokat mondani, amit nem késő elkezdeni 19 évesen?
Itt vagyok egyetem első évében, és nincs semmi hobbim, gondoltam, szívesen elkezdenék valami sportot. Néptáncoltam, társastáncoltam, aerobicoztam pár évig. Labdás csapatjátékokat nem szeretem. Futás-úszás nem elég érdekes (úszni eljárok néha).
Persze nem akarok versenyezni meg hasonlók, csak hogy történjen végre valami az életemben... Anyagi körülmények szűkösek, ezért ilyen hogy síelés, vitorlázás, stb kilőve.
19/L
Szerintem semmit se késő elkezdeni 19 évesen.
Ha kemény csaj vagy, és bírod a koszt, akkor hegyikerékpározz, bár az se olcsó, de elég néhány évente bicajt venni mondjuk 100-200ezerért. Jó a levegő, lehet nézni a tájat, olyan mint a kirándulás, csak sokkal hosszabb utat lehet megtenni.
Ha meg a steril körülményeket szereted, akkor csinálj valamit teremben, például fitnesszt vagy teniszezz.
Crossfit. 8-10ezere/hó(általában 12edzés)
Nem túl drága, nem túl időigényes, de viszont nem is unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!