Találtam kettő Wing Tsun edzés, melyiket ajánlanátok, esetleg valahol máshol?
Sziasztok!
Ezt a kettőt találtam:
Ha a másodikat választanám, akkor Sihing Hegyi Zsolt lenne a mester, a XIII.kerületben.
De ha esetleg e közelében van jobb mester, vagy tudtok jobb helyet, szívesen látnám.
Előre is köszönöm.
Egyrészt, ezen a fórumon (okkal) nagyjából egyöntetűen senki sem ajánlja a wingtsunt.
Wingchunt már többen, például én is.. kivéve ugye a fővárosban, ahol kb. a wingchun edzés alatt van wudang edzés, heti 4 alkalommal, 2-3 órás edzésekkel.. minden leszólás nélkül: kicsit más a kettő, mindenki döntse el maga hogy ez mit takar.
Én csak annyira utalnék, hogy a WingChun eléggé ismert és populáris stílus, sokan készülnek direkt wingchunosok elleni taktikával (bár ez utcai önvédelem esetén nem releváns) de olyan ember kevés van az országban, akit nem érne váratlanul a (jól alkalmazott) wudangi harci taichi, xingyi vagy bagua technika.
... érdemes elolvasni az egész kérdésedet..
Szóval én nem azért ajánlottam mást, mert mindenképpen jobbnak tartok valamit, csupán lehet érdemes megfontolni és megnézni, kipróbálni ezt is.
2. az sokkal jobb lesz.
Wc jobb mint a WT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!