Milyen sportot válasszak?
Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy milyen sportot válasszak..
Járok konditerembe, de én valami olyan sportot szeretnék csinálni ami nem csak az alakformálásról és az izomépítésről szól. 16 éves lány vagyok, 160 cm és 49 kg. A labdaérzékem nem túl jó, szóval a labdás sportok szinte ki vannak lőve..szeretem a pörgős dolgokat, és amiben van kihívás. Tudnátok nekem segíteni?
2013. nov. 5. 19:45
1/2 anonim válasza:
Crossfit.
Igaz nem túl olcsó sport, mert 8-12ezer havonta, de nagyon pörgős és kihívás is van benne rendesen. Mondjuk lehet 8-12ezer de akkor kondibérletet nem kell venni, mert ez is formásít, erősít. Ráadásul heti 3x tehát kondit már felesleges betuszkolni, a maradék napban inkább pihenne az emberek 90%-a.
2/2 anonim válasza:
Sokat nem szűkítettél. Siklórepüléstől a szinkronúszásig, downhilltől a gátfutásig, síugrástól a sakkig.. elég sok sport maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!