Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Boxolni szeretnék verseny...

Boxolni szeretnék verseny szinten, nem e késő már?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és eldöntöttem hogy boxolni szeretnék rendesen versenyszerűen. 10 évet vizilabdáztam előtte úsztam és most kondizok szóval nem új ez a sport dolog , testi adottságaim is megvannak hozzá 191-2 magas vagyok és 100kg. Szerintetek nem e késő elkezdeni ha rendesen szeretném csinálni és később megélni belőle ??
2013. okt. 30. 02:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom nem késő, 18 év még igencsak fiatal ahhoz hogy új sportot fedezz fel, csak az jelenthet gondot, hogy találj valakit aki támogat majd és elvisz versenyekre, de az fiatalabb korban is nehéz. Próbálkozz olyan sportegyesületeknél akik ezzel foglalkoznak.
2013. okt. 30. 09:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Személyesen ismerek egy európai versenyeken is igen jól teljesítő karateka-t, aki 21 évesen kezdte el az egészet. Még fiatal vagy, ha bedobod magad képes lehetsz mindenre.
2013. okt. 30. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!