Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit sportolsz? Hobbi vagy...

Mit sportolsz? Hobbi vagy verseny szinten? Hány éve, hány évesen kezdted? Saját elszántságból vagy milyen okból kezdted? Mennyi idő volt még napi rutinná vált? (nem nyügként éled meg)

Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:

1.Calisthenics(Street workout).

2. Ahhoz, hogy versenyszinten tudjam űzni legalább 1,5 kell hozzá.

3. 1 év 2 hónapja kezdtem 14 évesen.

4. saját elszántság, mert jó akartam benne lenni.

5. 5 hét. de szoktak lenni hullámvölgyek

2013. okt. 22. 18:57
 2/3 Pretty_Fighter ***** válasza:

bokszolok

alakulóban lévő verseny szinten

2 éve,16 évesen

tetszett a sport és bizonyítani is akartam

nem tudom,de az elején pláne nem volt nyűg,most már vannak hullámvölgyeim,mikor nincs kedvem lemenni,de le kell.

2013. okt. 22. 19:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Ju jitsu.

Ez egy japán harcművészet, nem igazán van verseny ebben, inkább vizsgázni lehet belőle.

Fél éve 16 évesen kezdtem.

Önszántamból kezdtem, előtte boxoltam, most egy konkrét önvédelmi sport érdekelt és rátaláltam erre a tökélyre. Ebben a boxtól elkezdve a karatén át a cselgáncsig, minden benne van, a rendőrségen is ezt alkalmazzák.

Az elejétől kezdve meg volt és meg is van a lelkesedés, amikor csak tehetem megyek(mert vannak különórák is, hétvégente ha úgy alakul, hogy ráér az edző, akkor be szoktunk menni fakultatívan is edzeni, de amúgy heti 2xmásfél óra van).

Soha nem éltem meg nyűgként. Imádom.

2018. febr. 15. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!