Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hátgerincferdülés és lovaglás...

Epicfalse kérdése:

Hátgerincferdülés és lovaglás jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
kb 3-4 hónapja hátgerincferdülést vettek észre nálam. Azóta elkezdtem járni lovagolni és apum szerint az nem tesz jót a hátamnak... Szeretném tudni, hogy folytathatom-e a lovakkal való edzést vagy szüneteltessem amíg helyre nem jön?

2013. okt. 29. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:

magától nem fog helyrejönni,ha abbahagyod ha nem a lovazást.

építsd be az életedbe és végezd napi szinten,lelkiismeretesen a gerinctornát,úszást,jógát és akkor lovagolhatsz.

2013. okt. 29. 21:56
 2/4 anonim válasza:
A lovaglás pont hogy nagyon jó a hátnak, mert egyenesen kell ülnöd.
2013. okt. 30. 19:52
 3/4 A kérdező kommentje:
kedves 1. válaszoló:) szoktam úszni heti 2szer és tornászni is szoktam de van amikor nincs időm vagy éppen közbe jön valami. Korszettem is van és már annyira megszoktam, hogy abban is szoktam aludni
2013. nov. 9. 12:34
 4/4 anonim válasza:

Kisebb gyerekeknél kifejezetten erre alkalmaznak lovas terápiát. Ebből én azt következtetem, hogy nem jelent gondot. ;)

Van egy ismerősöm aki kisgyerek kora óta gerincferdüléses és a lova is allergiás a virág porra, de ennek ellenére eredményes versenyzők és egyáltalán nincs rossz hatással a z egészségükre. :)

2014. jún. 9. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!