Hogyan tudom meg, hogy gyors vagy lassú izomrostok a dominánsak?
Figyelt kérdés
#izomrosz
2013. okt. 25. 15:29
1/7 A kérdező kommentje:
Illetve azt olvastam, hogy lassúból lehet gyorsat csinálni, ez fordítva is lehetséges? Illetve milyen alkattípusba tartozom, ha széles vállam, keskeny csípőm, és nagyon alacsony testzsírszázalékom van. 170cm vagyok 47kg és 13 éves, izmos vagyok: fegyencedzettem, 90 fekvőt csináltam 4 perc alatt.
2013. okt. 25. 15:47
2/7 anonim válasza:
47kg? Te nem izmos vagy. Te sovány vagy....
3/7 anonim válasza:
ha genetikai mutáció lépne fel, akkor alakulna csak át egyik a másikká.
lehet növelni vagy csökkenteni az egyik izomrost számát bizonyos fajta edzéssel, de a korod tudásod úgy látom ettől nagyon mesze lehet.
menj és inkább tanulj még annak ebben az időben több hasznát veszed.
4/7 A kérdező kommentje:
De a kérdésre nem válaszoltatok. Amúgy meg csinálj meg 90szabályos fekvőtámaszt aztán papolj első. Tanulok, városom legjobb gimnáziumáa járok, benne van az ország top10-ébe.
2013. okt. 25. 17:38
5/7 Szergej55 válasza:
De nem kellene hülyeségeket kérdezni.
6/7 anonim válasza:
Aztán papoljak?
1. Az erő és az izom mérete nem arányos.
2. A húgom ugyan ilyen magas és a 44 kilójával nagyon vékony. Az a +3kiló nem sokat számít.
3. 47kg-t nem túl nehéz mozgatni, de ettől még mindig csak magadhoz képest vagy erős, de nem izmos.
7/7 A kérdező kommentje:
Ok, de akkor hogy tudom eldönteni melyik a dominánsabb?
2013. okt. 26. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!