Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt lehet (tesi...

Szerintetek ezt lehet (tesi órán)?

Figyelt kérdés

Tesi órán a fiúkkal vagyunk együtt, és kézi labdázunk órán. És ezt a tesi tanár véresen komolyan veszi. Van olyan fiú aki 2X akkora mint én és ha nekem jön biztos össze esek. Ha meg nem megyek nekik akkor a tesi tanár ordibál, hogy miért nem veszem komolyan meg stb. Szal szívás van...

L/13

2009. nov. 12. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Amit nem mersz, ne csináld, inkább vágja be az egyest a tanár. Régen nekem is a fiúkkal volt tesim, sokkal jobban szerettem velük játszani, mint a lányokkal, mert ők nem nyavalyogtak mindenért :D Egyébként szerintem ne félj tőlük, a legtöbbjük képes normálisan viselkedni sport közben is, és nem lök fel csak úgy. A tanár meg.. hát, megszállott, de egy tesitanár más nem is lehet. A mostani tanárom olyan órákat szokott rendezni, mintha valamilyen katonai kiképzőtáborban lennénk, kész akadálypályákat állít nekünk fel, csak a szögesdrót hiányzik. Kissé szadista a nő, de egyébként jófej :)
2009. nov. 12. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Én most kezdtem el kézilabdázni...volt egy összevont edzés,amikor a fiúk is lányok is voltak...4fiú,6lány volt.Az elején olyat csináltunk,hogy párosával voltunk,ketten támadtak ketten védekeztek.Hát 3.edzésen,mikor most kezdtem el kézizni nem igazán mentem oda...De egyébként is azok a srácok 1,5-2fejjel magasabbak nálam,sokkal izmosabbak és ha jól védekeznek akkor úgy esek el,hogy fel nem kelek onnan egy hamar...

Szóval ez ilyen dolog.

Alapvetően a fiúk és a lányok között vannak különbségek,amiért nem érdemes együtt játszani.

De egy jó tanáccsal tudok szolgálni:beszéljetek lányok a fiúkkal.Kérjétek meg,hogy ne legyen olyan kemények,mert más a testfelépítésetek.Ami nekik nem fáj,az nektek már fáj,s hogy legyenek erre tekintettel.De ennek ellenére játszanak ugyanúgy:)

14/L

2009. nov. 12. 18:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. nov. 13. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!