Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ajánlotok valamit, amivel...

Ajánlotok valamit, amivel megizmosodhatnék? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
majdnem 15 éves vagyok,lány, 158 centi és 55 kiló. nem vagyok magammal megelégedve, ezért elhatároztam, hogy lefogyok, de nem akarok koplalni, gondoltam megizmosítom magam. a térdem sajnos fáj és baja van, ezért a szobabiciklizést kizártam. ajánlotok valamit?

2013. okt. 18. 20:08
 1/4 kovpet ***** válasza:
Koplalni hiba is lenne, nem izomból akarsz veszíteni, gondolom. Egyél egészségesen és sportolj mellette. Aerób edzést végezz (ha bicaj nem, akkor a séta mehet? Vagy úszás?) meg óvatosan lehet súlyzós edzés is mellé. De ezt ne vidd túlzásba ilyen fiatalon. Esetleg fegyencedzés? Az egy könyv címe, amiben saját testsúlyos gyakorlatok vannak, fekvőtámasz, húzódzkodás, ilyesmi. Nem kell megijedni a címtől, semmi extra, de szépen ki vannak fejtve a gyakorlatok, a könnyűtől a nagyon nehézig.
2013. okt. 18. 21:28
 2/4 A kérdező kommentje:
uhh, az igazság az, hogy itthon kéne edzenem, a térdem viszont nagyon odavan, tesi alól is fel vagyok mentve. most a neten néztem hasizom erősítő gyakorlatokat, azzal elleszek 1 darabig :)
2013. okt. 18. 23:02
 3/4 kovpet ***** válasza:

"a neten néztem hasizom erősítő gyakorlatokat"

Ez OK, de ettől nem fogysz semmit. A hasizmaid persze erősíti, de a felette lévő zsírra nincs hatással.

Azt aerób edzéssel és diétával (sok fehérje, kevés szénhidrát) tudod leadni, nincs más út.

2013. okt. 18. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:

FEGYENCEDZÉS!

szerintem ezzel mindent elmondtam

2013. okt. 19. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!