Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A testépítők minden áldott...

A testépítők minden áldott nap ugyanazt eszik?

Figyelt kérdés
Csirkemell,fehérje "lötty",hal,rizs? húú nem lennék a helyükben
2009. nov. 11. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azért elég nagy tulzás igy...véleményem szerint itt az a lényeg , hogy minél több fehérjét , és széhidrátot jutass a szervezetedbe naponta, tehát , nyilván nem csak ez pár dolog tartalmazza ezeket. Gondolom ezek esetleg többet , mint más. De attól még kétlem hogy mindennap ugyanazt ennék.
2009. nov. 11. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Dehogyis. Mindent esznek, ami természetes és egészséges, nem üzemekben elkészített szar, amivel tönkreteszik a szervezetüket. De fogyasztanak mértékkel egészségtelen kajákat is, egyedül diétás időszakban mondanak le róla.

Amúgy a csirkemellet rengeteg módon el lehet készíteni, és mivel a legfehérjedúsabb hús, ezért semmi baj nincs azzal, ha minden nap fogyasztják.

Én nem vagyok testépítő, de élsportoló vagyok és én is hasonló étrendet követek. Egyáltalán nem rossz, csak meg kell szokni.

Ma például reggelinek ment zabpehely (ami a testépítők egyik leginkább használt szénhidrátforrása) csokis turmixszal, ettem almát, rizst, csirkemellet olívaolajban kisütve mexikói fűszerezéssel, tönkölykenyeret és még este sovány túrót is fogok enni. Tökéletes étrend és kirobbanok az energiától. Változatosan készítem, fűszerezem a kajákat.

Tehát hidd el, egyáltalán nem rossz nekik, csak az átlagember nem érti meg, hogy milyen élet is ez. :)

Egyedül a diétás korszak nehezebb kicsit, de azon minden sportolónak (élsportolónak) át kell esnie a siker érdekében.

Üdv

F19

2009. nov. 11. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Én már 1,5 éve minden áldott nap rizst, csirkét, túrót, zabpelyhet..stb eszek. Természetesen vannak más ételek is amit ezeken kívül fogyasztok. Néha-néha kezdek kibukni, ekkor rengeteg vízzel tudom csak letuszkolni a kaját a torkomon. Ilyenkor kicsit változtatok a kaján pl durumtésztával fedezem a ch bevitelt. A zabpehelyturmixról annyit, hogy szinte mindig hányingerem van már, de megcsinálom mert muszáj!

Egy testépítő.

2009. nov. 11. 18:04
 4/5 martinscitec válasza:
a testépitők hogyan szik a csirkemellte fölve vagy hogy?
2014. aug. 7. 18:04
 5/5 A kérdező kommentje:
jó a helyesírásod. sütve,főve stb.
2014. aug. 7. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!