Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a budapesti...

Mi a véleményetek a budapesti Sportsdirect üzletről az Arénaplázában?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam az internetes rendelésen is, de elég rizikósnak tűnik. Előtte benéznék a pesti üzletbe, azt szeretném tudni, hogy ott is vannak-e olyan király akciók, mint a neten...

2013. okt. 7. 20:21
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ha voltatok már külföldi sportdirectbe, akkor láthattátok hogy az árukészletük a honlaphoz képest elég gyér. Semmit nem lehet kapni ami a neten van, és sokszor még méret sincs. A minősségét meg inkább hagyjuk. Semmivel sem külömb mint az itthoni kínai. Ez ruhára ugyan úgy vonatkozik mint cipőre. Az itthoniban még nem voltam, de ha kicsit is jobb a minősége akkor megéri az a plusz 1-2 ezer forint. Mi jártunk úgy, hogy rendeltünk négy egyforma pólót más-más színekben, 2 jó méret volt,2 viszont gyerekre való. De a méret szerint egyforma. Ennyit az online rendelésről.
2014. máj. 29. 12:01
 12/16 anonim válasza:

én még csak cipőt vettem, Everlastot meg egy Lonsdalet, ezeknek a minősége korrektnek tűnik

viszont amik az Arénában vannak ruhák elég gyatrának néznek ki, ezek az első mosásra bolyhosodó fajták

full eredeti Lonsdale galléros pólóból pl az anyaga a ffinek és a nőinek is sokkal vastagabb, mint azoknak amit ott vannak, nem értem h lehet eredeti, ha teljesen más...

2014. máj. 31. 13:06
 13/16 anonim válasza:
a kiszolgálár sz.r,garit válalnak csak fizesd ki a pénzt de se csere sem hogy megragasszák a cipőt ...soha többé sport direct
2014. dec. 7. 13:37
 14/16 anonim válasza:

Az árakról annyit,hogy az online árakat ne hasonlítsátok össze az üzletben találhatóakkal,mert eleve Angliában is,ha bemész a boltba,akármelyikbe ott is drágább,mint a neten.

Én voltam nem 1-2-ben és kint is drágábbak.

Kint is pl. a Lonsdale boxer alsó kint az üzletekben is kb. Ł1-2-al drágább volt,mint a neten,a cipők szintén Ł3-4-5-al. Ne gondoljátok,hogy csak M.O.-on drágább. Az más kérdés,hogy pl. egy női csizmát kinéztünk ami a neten kb- 16e lett volna,itthon kb. 23e volt. Az azért elég nagy eltérés. De még egyszer hozzáteszem,kint a boltokban is drágább ált. minden,de ez itthon is van sok üzletnél,hogy a netes rendeléskor olcsóbbak a termékek.

Nekem egyszer azt mondták az egyik Sports Directbe,hogy ha online vásárolok valamit és a méret nem jó,akkor kitudják cserélni,persze nem biztos,hogy mind a háromba meg is teszik!!!

2015. febr. 7. 16:31
 15/16 davidka326 válasza:
Hogyan zajlik ez az internetes rendelés? Kb.mennyi idő még kihozzák?
2015. jún. 24. 19:49
 16/16 Mandy1408 válasza:

Nem meglepő akkor, hogy a Hervishez hasonlóan a SD is ezt a felárazós kamu akciót nyomja.

Én is tapasztaltam azt, hogyha ki is nézek egy cipőt a boltban (én netről nem rendelek, mert ott nem tudom felpróbálni), annak vagy nincs soha mérete, vagy össze vannak keverve a párok, vagy a slendrián eladók még véletlen sem hajlandóak velem foglalkozni.

Rohadtul megakasztó, hogy a valon lévő cipőkkel kapcsolatban ezekre a majmokra vagyunk szorulva, akik nem hajlandóak foglalkozni a vevővel és tájékoztatni arról, hogy most akkor jön a cipő már, várjak kicsit vagy menjek az anyámba... -_- Nem értem, ha a falon lévő (nem a legdrágább) cipőket így féltve óvják, akkor a többit miért nem. Az egyikhez azért nem férek hozzá, mert a személyzet nem adja ki, a másikhoz pedig azért, mert nincs meg a párja...

2016. jan. 3. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!