Mi a véleményetek a budapesti Sportsdirect üzletről az Arénaplázában?
én még csak cipőt vettem, Everlastot meg egy Lonsdalet, ezeknek a minősége korrektnek tűnik
viszont amik az Arénában vannak ruhák elég gyatrának néznek ki, ezek az első mosásra bolyhosodó fajták
full eredeti Lonsdale galléros pólóból pl az anyaga a ffinek és a nőinek is sokkal vastagabb, mint azoknak amit ott vannak, nem értem h lehet eredeti, ha teljesen más...
Az árakról annyit,hogy az online árakat ne hasonlítsátok össze az üzletben találhatóakkal,mert eleve Angliában is,ha bemész a boltba,akármelyikbe ott is drágább,mint a neten.
Én voltam nem 1-2-ben és kint is drágábbak.
Kint is pl. a Lonsdale boxer alsó kint az üzletekben is kb. Ł1-2-al drágább volt,mint a neten,a cipők szintén Ł3-4-5-al. Ne gondoljátok,hogy csak M.O.-on drágább. Az más kérdés,hogy pl. egy női csizmát kinéztünk ami a neten kb- 16e lett volna,itthon kb. 23e volt. Az azért elég nagy eltérés. De még egyszer hozzáteszem,kint a boltokban is drágább ált. minden,de ez itthon is van sok üzletnél,hogy a netes rendeléskor olcsóbbak a termékek.
Nekem egyszer azt mondták az egyik Sports Directbe,hogy ha online vásárolok valamit és a méret nem jó,akkor kitudják cserélni,persze nem biztos,hogy mind a háromba meg is teszik!!!
Nem meglepő akkor, hogy a Hervishez hasonlóan a SD is ezt a felárazós kamu akciót nyomja.
Én is tapasztaltam azt, hogyha ki is nézek egy cipőt a boltban (én netről nem rendelek, mert ott nem tudom felpróbálni), annak vagy nincs soha mérete, vagy össze vannak keverve a párok, vagy a slendrián eladók még véletlen sem hajlandóak velem foglalkozni.
Rohadtul megakasztó, hogy a valon lévő cipőkkel kapcsolatban ezekre a majmokra vagyunk szorulva, akik nem hajlandóak foglalkozni a vevővel és tájékoztatni arról, hogy most akkor jön a cipő már, várjak kicsit vagy menjek az anyámba... -_- Nem értem, ha a falon lévő (nem a legdrágább) cipőket így féltve óvják, akkor a többit miért nem. Az egyikhez azért nem férek hozzá, mert a személyzet nem adja ki, a másikhoz pedig azért, mert nincs meg a párja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!