Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a budapesti...

Mi a véleményetek a budapesti Sportsdirect üzletről az Arénaplázában?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam az internetes rendelésen is, de elég rizikósnak tűnik. Előtte benéznék a pesti üzletbe, azt szeretném tudni, hogy ott is vannak-e olyan király akciók, mint a neten...

2013. okt. 7. 20:21
1 2
 1/16 anonim válasza:

Én a napokban voltam az Aréna plázában található sportsdirect üzletben.

Mielőtt elmentem volna az Aránába, kétszer is próbáltam telefonon érdeklődni az árak és a termékkészlet iránt, nem tudtak információt adni. Sem termékkód, sem terméknév alapján nem tudták nekem megnézni, hogy a weboldalon kinézett termék van-e és ha igen, mennyiért. Már ez gyanús volt...

Hát mit mondjak, nem estem tőle hanyatt. Közel nincs az az árukészlet, mint amit a weboldalon látsz, valamint több termék árát is összehasonlítottam az angol árakkal, egy 7000 ezer forintos lonsdale cipő esetében 1990 forint éltérést tapasztaltam. Tehát ami kint a jelenlegi árfolyamon számolva 7.000 forint, az a pesti üzletben 9900 forint volt.

Szóval nincs olcsóság. A kinti boltban sok akciót láttam, itt nem. Persze minden "akciós", de még így is drágább.

Egy cipőt nem éri meg kintről rendelni, de ha ketten-hárman összefogtok, vagy ha több mindent szeretnél vásárolni, én azt mondom hogy inkább Angliából, továbbá az árukészlet is nagyobb ott, mint itt.

2013. okt. 21. 11:21
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál. Sejtettem, hogy nem az igazi az az üzlet... -.-"
2013. okt. 22. 19:37
 3/16 anonim válasza:

Ez így van ahogy leírtad...Tökéletes választ kaptunk!!!

Sajnos a kinti árakhoz képest drágább, és az áruválasztékban sokkal szegényesebb! (én kintről fogok rendelni tuti)

2013. okt. 29. 14:00
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi, szóval csak parasztvakítás az egész :D Pont mint sejtettem :D
2013. okt. 30. 19:43
 5/16 anonim válasza:
Én is voltam az üzletben. A méretezést akartam akartam kipróbálni. Sikertelenül. Les méretű vagyok ,de a az üzletben xl es cuccok kellettek rám! Azt mondták ,hogy nem ugyan az a beszállítójuk mit a weboldalnak...
2013. nov. 5. 07:45
 6/16 anonim válasza:

így karácsony előtt konkrétan nincs kiszolgálás

cipőt akartam venni, na most a dobozokban 90% nem az van, mint felette, ennyit ezért a vevők nem tudbak rossz helyre visszatenni, találtam egy normálisat, de nem volt meg a párja, 1.5 órát kereste az eladó, és végül azt mondta h kell-e a 42-es cipő úgy h 43-as a másik fele (megjegyzem, az egyik női, a másik ffi cipő volt, de ez részletkérdés)

amikor először voltam, nemvolt vészes, ersze, kevesebb dolog van, de amit vettem 10500ért az a weben 9750, szal megérte, és fel tudtam próbálni és tuti jó lett

2013. dec. 13. 22:50
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet, hogy egyszer benézek majd, de így a vélemények alapján eléggé felejtős... :) Inkább vadászom a hatalmas leárazásokra stb. :)
2014. jan. 8. 18:37
 8/16 anonim válasza:
Én évek óta kintről rendelek. Magamnak is és eladásra is. Jobban megéri. Sokan rendelnek rajtam keresztül. Próba miatt jó az aréna és arra hogyha valami nem jó és náluk van kicserélik. Én hetente többször is rendelek megbízhatóak. Bár van néha baki. Most felemás air maxat raktak a dobozba a pici fiamnak.
2014. márc. 9. 08:35
 9/16 anonim válasza:
sziesztok.És melyik oldal az ahonnan kintről rendeltek?
2014. ápr. 8. 22:31
 10/16 anonim válasza:

innen tudsz rendelni [link]

üzletről annyit, hogy csak folyamatosan romlik, én írtam a karácsonyi fél pár cipős kommentet, na most még mindig kb ott tartanak, muszáj voltam bemenni, mert jóval olcsóbb, mint máshol és hatalmas a lábam, szóval csak ilyen uniszex dolgok jöhetnek szóba. megjegyzem, nem voltak sokan, pont nyitáskor mentem be, és találtam is egy cipőt, de a dobozban az egyik fele piros helyett narancssárgára volt fakulva, látszott, hogy valahol mintadarab volt és kiszívta a nap, ami nem lenne akkora gond, csak amikor szóltam az eladócsajnak, hogy ebből nincs-e egy nem selejtes darab, vagy valami, akkor közölte, hogy ennek semmi baja és meg lehet venni és ő most nem fogja megnézni. mégis akkor minek van ott, amikor 0 forgalom mellett nem hajlandó semmit megnézni...

tovább válogattam, ha már bent vagyok, a falról sikerült valamit választanom, azoknak ismételten nem találták a párját, de sztem utána se néztek.

ha nincs kiszolgálás, akkor miért nem egy raktár-diszkont az egész, ahol ott turkálnak a vevők, ahol akarnak, mert ahogy látom bent se lehet nagyobb a rend, mint kint az üzletben

ruhákat csak futólag néztem meg és hát ffi-női-gyerek olyan szinten össze volt keveredve, hogy reménytelen lett volna bármit is keresnem

ezért kár volt megnyitni

2014. ápr. 11. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!