Mi a véleményetek a budapesti Sportsdirect üzletről az Arénaplázában?
Én a napokban voltam az Aréna plázában található sportsdirect üzletben.
Mielőtt elmentem volna az Aránába, kétszer is próbáltam telefonon érdeklődni az árak és a termékkészlet iránt, nem tudtak információt adni. Sem termékkód, sem terméknév alapján nem tudták nekem megnézni, hogy a weboldalon kinézett termék van-e és ha igen, mennyiért. Már ez gyanús volt...
Hát mit mondjak, nem estem tőle hanyatt. Közel nincs az az árukészlet, mint amit a weboldalon látsz, valamint több termék árát is összehasonlítottam az angol árakkal, egy 7000 ezer forintos lonsdale cipő esetében 1990 forint éltérést tapasztaltam. Tehát ami kint a jelenlegi árfolyamon számolva 7.000 forint, az a pesti üzletben 9900 forint volt.
Szóval nincs olcsóság. A kinti boltban sok akciót láttam, itt nem. Persze minden "akciós", de még így is drágább.
Egy cipőt nem éri meg kintről rendelni, de ha ketten-hárman összefogtok, vagy ha több mindent szeretnél vásárolni, én azt mondom hogy inkább Angliából, továbbá az árukészlet is nagyobb ott, mint itt.
Ez így van ahogy leírtad...Tökéletes választ kaptunk!!!
Sajnos a kinti árakhoz képest drágább, és az áruválasztékban sokkal szegényesebb! (én kintről fogok rendelni tuti)
így karácsony előtt konkrétan nincs kiszolgálás
cipőt akartam venni, na most a dobozokban 90% nem az van, mint felette, ennyit ezért a vevők nem tudbak rossz helyre visszatenni, találtam egy normálisat, de nem volt meg a párja, 1.5 órát kereste az eladó, és végül azt mondta h kell-e a 42-es cipő úgy h 43-as a másik fele (megjegyzem, az egyik női, a másik ffi cipő volt, de ez részletkérdés)
amikor először voltam, nemvolt vészes, ersze, kevesebb dolog van, de amit vettem 10500ért az a weben 9750, szal megérte, és fel tudtam próbálni és tuti jó lett
innen tudsz rendelni [link]
üzletről annyit, hogy csak folyamatosan romlik, én írtam a karácsonyi fél pár cipős kommentet, na most még mindig kb ott tartanak, muszáj voltam bemenni, mert jóval olcsóbb, mint máshol és hatalmas a lábam, szóval csak ilyen uniszex dolgok jöhetnek szóba. megjegyzem, nem voltak sokan, pont nyitáskor mentem be, és találtam is egy cipőt, de a dobozban az egyik fele piros helyett narancssárgára volt fakulva, látszott, hogy valahol mintadarab volt és kiszívta a nap, ami nem lenne akkora gond, csak amikor szóltam az eladócsajnak, hogy ebből nincs-e egy nem selejtes darab, vagy valami, akkor közölte, hogy ennek semmi baja és meg lehet venni és ő most nem fogja megnézni. mégis akkor minek van ott, amikor 0 forgalom mellett nem hajlandó semmit megnézni...
tovább válogattam, ha már bent vagyok, a falról sikerült valamit választanom, azoknak ismételten nem találták a párját, de sztem utána se néztek.
ha nincs kiszolgálás, akkor miért nem egy raktár-diszkont az egész, ahol ott turkálnak a vevők, ahol akarnak, mert ahogy látom bent se lehet nagyobb a rend, mint kint az üzletben
ruhákat csak futólag néztem meg és hát ffi-női-gyerek olyan szinten össze volt keveredve, hogy reménytelen lett volna bármit is keresnem
ezért kár volt megnyitni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!