Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan érhetem el hogy ne...

Hogyan érhetem el hogy ne érezzem ha megütnek, vagy ne fájjon, hogy felkeményedjek?

Figyelt kérdés
Van rá valami speciális módszer?ha van mi az?

2013. okt. 6. 00:31
 1/6 anonim ***** válasza:
mid keményedik? vagy mi van?
2013. okt. 6. 00:45
 2/6 anonim válasza:

Járj olyan helyre, ahol ellenőrzött körülmények között sokat üthetnek, és te is üthetsz. Kezdj el valami küzdősportot, mondjuk boxolj.

Amúgy szerintem téged nem is az zavar (vagyis az emberek többségét), hogy fáj az ütés, hanem hogy hirtelen jön, nem tudod hogy reagálj helyesen, megijedsz, meglepődsz. Ha viszont eljársz valami ilyen edzésre, akkor megszokod, "felkeményedsz". Plusz önbizalmat és tudást is ad, ha megtanulsz helyesen reagálni, így pláne nem fogsz megrettenni egy ütéstől.

2013. okt. 6. 01:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Így van.Ha nem ismersz egy adott élethelyzetet az frusztrálhat,félelemmel tölthet el.De ha megismered,akkor a frusztráció csökken.Ez a rohadt nagy speciális módszer.Minél gyakrabban bunyóznod kell edzésen,hogy aklimatizálódj és megismerd ezt a fajta élethelyzetet.
2013. okt. 6. 01:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat nagyon hasznos volt.elkezdtem Kyokhusinkaiozni az full kontakt és remélem meghozza a gyümölcsét :)
2013. okt. 8. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
haverommal suliban azt játszottuk szünetekben, hogy egyet üthetek én, egyet üthet ő... és fejre nem szabad.
2013. okt. 8. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor elég rossz lóra tettél.Ahogy kiveszem te elsősorban a valós konfliktusokkal vagy problémában.A való életben meg 99%ban a fej a célpont.Karatéban meg nem ütnek fejre.Szóval sokra mész vele,hogy lesz egy felkeményített tested,ha meg élőben pofán vernek,azt sem fogod tudni merre hány méter és elfelejtesz mindent amit tudsz.Boxolni menj át sürgősen.
2013. okt. 9. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!