Mit sportoljak? Fontos! (többi lent)
Figyelt kérdés
Én 16 éves lány vagyok.Gimnáziumban ugyebár kötelező heti 5 tesi. Nálunk ez úgy lett megoldva hogy 3 sima tesi,heti 2 ""választható"" (röplabda,kosár,néptánc,társastánc,aerobic). Tavaly nem volt probléma,mert elég gyors voltam és bekerültem röplabdára,amit ugyan nem szeretek de mégis jobb mint bármelyik. Idén viszont betoltak néptáncra,mert az igazgató kitalálta hogy úgy legyen hogy aki tavaly labdáson volt az idén táncon lesz és hiába írtam be aerobicot,beraktak néptáncra..Én erre egyáltalán nem vagyok hajlandó. Tényleg,olyan szinten megalázó számomra. Ráadás,az egész évfolyamon 6an vannak ezen körülbelül. SZÓVAL ki lehet váltani ezt a két tesit egyesületi papírral,csakhogy fogalmam sincs mit sportoljak,és hol tudnak papírt adni. Nem vagyok kövér,egészen vékony vagyok de nem vagyok jó kondiban,amúgyis szeretnék elkezdeni valamiféle sportot.Szóval hát mit ajánlotok? Mit sportoljak?2013. okt. 5. 20:56
1/2 anonim válasza:
nem egeszen ertem mi a megalazo a neptancban. Az hogy magyar, es nem ,,duc-duc" zenere megy? Szamomra ez a felfogas szanalmas... En 6 evig tancoltam, nagyon szerettem, de szetment a csoport, tehat abba hagytam... sokszor ugy gondolom, nagy hiba volt. Ha rendesen osszeszokik a csapat, a neptanc egy hihetetlenul jo dolog tud lenni. Mondjuk, en ezt ugy gondolom, hogy magasabb fokon erdemes uzni, mert a suliban nem biztos hogy van ertelme. Szerintem ne add fel ezt a gyonyoru tancot! :) ( bocsi az ekezetekert)
2/2 A kérdező kommentje:
nem szeretem a duc-duc zenét,meg úgy nekem mindennemű tánccal bajom van :D és kész.Ilyen vagyok.
2013. okt. 6. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!