Vettem proteinturmixot, és nem tudom, hogy hogy kell használni, mert nincs ráírva. Amugy izmosodás miatt akarom szedni, ja és kickboxolok, szóval kell az izom, milyen gyakran igyam?
ez az a turmix: www.bioszallito.hu/Forever-Lite-Ultra-Chocolate?termek-39304
tudom hogy minden nap reggel 1-et,és minden edzés vagy sulyzózás Után egy pohár?
az étrendem az úgy néz ki, hogy délben meg este(néha délután) eszem. Reggel 100% hogy megiszom 1 pohárral.
Az a kérdésem: Edzés előtt vagy edzés után hatásosabb inni?
áá drágább proteint nem találtál?? a foreveres termékek jók, de iszonyatdrágák...
na szóval a kérdésedre a válasz, minden nap reggel felkeversz 1 adagnyi fehérjeport 4-6 dl vízben vagy tejben, tejben jobb íze van am. azt megiszod, és ennyi, majd minden edzés után ugyanilyen arányban 1 adagot. tehát edzésnapokon 2 adagot iszol, pihenőnapokon 1 adagot.
am máskor légy kicsit okosabb, 6k-ért már lehet nagyon jó minőségű fehérjeport venni (Scitec, California, Dinamityze) 1 kg-sat, vagy 10-11-ért már 2 kg-s kiszerelésben is adják. ez az 525g 8 ezerért rablás volt már ne haragudj :)
Köszi 01:05-ös!
Amugy énis igy hallottam hogy utána kell,csak jobb a biztos :D amugy meg télleg elég drága,hehe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!