Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vettem proteinturmixot, és...

Vettem proteinturmixot, és nem tudom, hogy hogy kell használni, mert nincs ráírva. Amugy izmosodás miatt akarom szedni, ja és kickboxolok, szóval kell az izom, milyen gyakran igyam?

Figyelt kérdés

ez az a turmix: www.bioszallito.hu/Forever-Lite-Ultra-Chocolate?termek-39304

tudom hogy minden nap reggel 1-et,és minden edzés vagy sulyzózás Után egy pohár?

2009. nov. 8. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
annyi vízbe elkevered amennyibe jólesik. Az étrendedtől függően kell szedni.
2009. nov. 8. 16:04
 2/7 A kérdező kommentje:

az étrendem az úgy néz ki, hogy délben meg este(néha délután) eszem. Reggel 100% hogy megiszom 1 pohárral.

Az a kérdésem: Edzés előtt vagy edzés után hatásosabb inni?

2009. nov. 8. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:

áá drágább proteint nem találtál?? a foreveres termékek jók, de iszonyatdrágák...

na szóval a kérdésedre a válasz, minden nap reggel felkeversz 1 adagnyi fehérjeport 4-6 dl vízben vagy tejben, tejben jobb íze van am. azt megiszod, és ennyi, majd minden edzés után ugyanilyen arányban 1 adagot. tehát edzésnapokon 2 adagot iszol, pihenőnapokon 1 adagot.

am máskor légy kicsit okosabb, 6k-ért már lehet nagyon jó minőségű fehérjeport venni (Scitec, California, Dinamityze) 1 kg-sat, vagy 10-11-ért már 2 kg-s kiszerelésben is adják. ez az 525g 8 ezerért rablás volt már ne haragudj :)

2009. nov. 9. 01:05
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
haverom is ilyet tolt és már nem tudja megemészteni a csirkehúst, megéri?
2009. nov. 9. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
valószínűleg az idióta haverod annyit értett hozzá mint Gyurcsány a politikához. Semmit!
2009. nov. 9. 13:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi 01:05-ös!

Amugy énis igy hallottam hogy utána kell,csak jobb a biztos :D amugy meg télleg elég drága,hehe...

2009. nov. 9. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:
igyál tejet
2009. nov. 17. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!