Futáshoz keresek zenét. Tudnátok olyat írni, ami nem brutál rock?
Én ilyen kicsit monoton klubzenékre szeretek futni. Nem biztos persze, hogy másnak is ez jön be. Én nagyon jól tudom beállítani hozzá a ritmusomat, és kellőképen lekapcsolja az agyamat. http://www.youtube.com/watch?v=TdHZrn9eigo
22/L
Köszi hunbula, ezek között is van jó.
Letöltöttem a youtube-ról az eddig kiválasztottakat és holnap kipróbálom őket. :)
Eminem feat.Nate Dogg- Till I Collapse - Csak ma tudtam kipróbálni azóta. Na, ez nagyon bejön kb. 8,5km/h -s futáshoz. :) Minden 2. bal lábra jött az ütem. :) Nem lehet abbahagyni a futást, amíg ez a szám van.
Amúgy azt vettem észre (így első tapasztalatra), hogy zenével kb. kétszer annyit lehet futni, mint zene nélkül. Eddig futottam nem egész 1km-t bemelegítésnél a teremben és még nagyon nem akartam leszállni a futópadról, amikor mennem kellett. Még bele sem jöttem a futásba. :) Levezetésnél szintén futottam, akkor kb. 1,5 km-t futottam, de már pisilnem kellett és nem bírtam már tovább. :)
Mark Sixma - Character
The Script - Hall of Fame
KAFFEIN - All That She Wants
Zara Larsson - Uncover
Watch It Burn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!