Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futáshoz keresek zenét....

Futáshoz keresek zenét. Tudnátok olyat írni, ami nem brutál rock?

Figyelt kérdés
Van már pár ilyen kérdés a gyak-on, de hihetetlen milyen válaszok vannak rá. Fiatal nő vagyok, futópados futáshoz kellene a zene, nem hörgős rock és egyéb számomra ismeretlen gusztustalanság kell. Jó, nem is túl lányos nyálas zene. Ütemes, motiváló hangulatú, netán jó refrénnel. Nem muszáj a legújabb szám, lehet régebbi is. Nem fériaknak való zúzós zenét keresek 100kg kinyomásához. :)

2013. szept. 30. 15:00
1 2
 11/14 hunbula ***** válasza:

Én ilyen kicsit monoton klubzenékre szeretek futni. Nem biztos persze, hogy másnak is ez jön be. Én nagyon jól tudom beállítani hozzá a ritmusomat, és kellőképen lekapcsolja az agyamat. http://www.youtube.com/watch?v=TdHZrn9eigo

22/L

2013. okt. 1. 14:32
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi hunbula, ezek között is van jó.

Letöltöttem a youtube-ról az eddig kiválasztottakat és holnap kipróbálom őket. :)

2013. okt. 2. 11:30
 13/14 A kérdező kommentje:

Eminem feat.Nate Dogg- Till I Collapse - Csak ma tudtam kipróbálni azóta. Na, ez nagyon bejön kb. 8,5km/h -s futáshoz. :) Minden 2. bal lábra jött az ütem. :) Nem lehet abbahagyni a futást, amíg ez a szám van.

Amúgy azt vettem észre (így első tapasztalatra), hogy zenével kb. kétszer annyit lehet futni, mint zene nélkül. Eddig futottam nem egész 1km-t bemelegítésnél a teremben és még nagyon nem akartam leszállni a futópadról, amikor mennem kellett. Még bele sem jöttem a futásba. :) Levezetésnél szintén futottam, akkor kb. 1,5 km-t futottam, de már pisilnem kellett és nem bírtam már tovább. :)

2013. okt. 14. 12:29
 14/14 anonim válasza:

Mark Sixma - Character

The Script - Hall of Fame

KAFFEIN - All That She Wants

Zara Larsson - Uncover

Watch It Burn

2014. ápr. 14. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!