Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha idosebb leszek szalkasabb...

Ha idosebb leszek szalkasabb lesz az arcom?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesitt az arczsirom alig kezdtem el tomegelni mar latszik a kulonbseg.Anyukam azt mondta nekem ha idosebb leszek eltunik onnan.
2013. szept. 22. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha alacsonyabb lesz a testzsír arányod, szálkásabb lesz az arcod is.
2013. szept. 22. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány% a testzsírod?
2013. szept. 22. 10:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyi kuldtok egy linket ahol kilehet szamolni?
2013. szept. 22. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Én inkább kép alapján szoktam: [link]

de itt egy kalkulátor is: [link]

2013. szept. 22. 10:46
 5/6 A kérdező kommentje:
kb olyan 15% korul vok de amugy valaszolnal a kerdesre?
2013. szept. 22. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, először is: genetika, ha ennyi testzsírnál pufóknak látod az arcod, akkor valszeg ilyen az alakja. Tömegelj, addig sz4rd le, aztán majd meglátod, milyen lesz a forma 9-10%-ra leszálkásítva.

Másodszor: az arcban van egy zsírtest. Nem egyszerű bőr alatti zsír, hanem olyasmi, mint ami a tenyéren, talpon van. Ez is egyénfüggő, hogy kinek mennyire látszik, de: ezt a testzsírszázalék abszolút nem érdekli. Azaz lehetsz te hihetetlen szálkás is, attól még az nem fog onnan eltűnni, minthogy a tenyereden, talpadon sem fog kibukni a csont (a kórosan sovány embereknél sem tűnik el, még éhhalálkor sem). Szóval ha az neked genetikailag ennyire látszik, akkor sokat nem tehetsz ellene.

2013. szept. 22. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!