Hogyan fogyhatnék, ha nem kövér vagyok, csak izmos, és nagyobb darab?
Figyelt kérdés
Erős izomzatom van, főleg lábon, mert sokat futok, és pilates-ezek, de ezek nem fogyasztanak le, mint más lányokat, hanem megizmosítanak. A vádlim már túl nagy, nem tetszik a combomban az izom vonala sem. Mit csináljak, hogy FOGYJAK hasról, karból, hátból, mindenhonnan?2013. szept. 20. 20:15
11/12 *Glissade* válasza:
Pedig valamit akkor sem csinálhatsz jól!
A pilatessel nem lehet annyi izmot "felszedni", hogy az zavaró legyen. Nem is arra találták ki a pilatest!
Néha még annak sem sikerül izmot növelni, aki direkt erre törekszik!
Tehát két varriáció van:
1. Nem jó az étkezésed.
2. Nem pilatesre jársz, hanem kondizni:)
12/12 *Glissade* válasza:
A gyümölcslé az egy kalória bomba! Még én sem iszom, pedig ektomorf alkat vagyok:)
A bolti gyümölcslé kuka! Inkább te facsard ki magadnak, ha mindenkêppen erre vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!