Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik az eredmény...

Szerintetek melyik az eredményesebb harcművészet a wing tsun kung-fu vagy a thai box?

Figyelt kérdés
én a wing tsun-ra szavazok mert másfél éve csinálom és már tudom is a thai box legerősebb támadásainak a gyengéjét de más véleményére is kíváncsi vagyok!

2013. szept. 20. 07:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Miert is kerdeztel lenyegeben? Szeretted volna megegyszer hallani, amit edzesen?
2013. szept. 22. 08:21
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

Önelégült vagy.

Thai box küzdelem is tarthat akár 2mp-ig, egy rúgás a nyakra és Csá.

Mindkettő jó lehet, az, hogy melyik a jobb az a harcostól függ.

Ha ilyen nagy szám vagy legyőzhetsz egy thai boxost, de bármikor jöhet egy xy éve harcoló aki jobb nálad.

Mivel a wing tsunt annyira nem ismerem, nem fűzök hozzá kommentet.

Viszont azt tudom, hogyha a thai box edzéseket valaki komolyan veszi akkor az nagyon jó kondi ad + full kontaktos.

2013. szept. 22. 08:34
 13/20 anonim ***** válasza:
64%
A kérdezönek nagypn nagy lett a pofája úgyhogy szerintem hagyjuk is magára.
2013. szept. 22. 09:21
 14/20 anonim ***** válasza:
Túl sok volt a Jet Lee film.
2013. szept. 26. 22:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Ugyan már, miért nem játszátok le? Tápit meghívjuk a zsűribe, én meg hozom a ropit.
2013. szept. 27. 17:21
 16/20 anonim ***** válasza:
:D
2013. szept. 27. 18:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Elkapja mind a 15 évével( mert a kommentjeidből egy önelégült kamasz lehetsz) egy profi thai boxos lábát. Én sosem szinpatizáltam a thai boxal, de azt tudom, hogy ha sikerül, akkor én itt megfoglak és viszlek el valami speciális alakulathoz önvédelmet tanítani... Csak kérni tudlak, hogy a való életben kisebb lesz az " arcod" mert tényleg megvernek, figyelj állításod szerint a thai 90% RUGÁSBÓL ÁLL ( kevered a TKD val de mindegy) akkor egy profi mondjuk csinálja a sportot 15-20 éve, te elkapod egy olyan ember lábát aki 15 éve folyamatosan a rugási technikáját erősíti? :)
2013. szept. 27. 19:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Az mind szép és jó, ha tudod a gyengéit, én is sok mindent tudok, de alkamazni az már egy nagyon más kérdés...
2013. okt. 31. 19:45
 19/20 anonim ***** válasza:
55%

Micsoda kérdés! Kár, hogy nem akadtam rá korábban! Ennyi sok buta elvakult agymosott wing tsun huszárt, mint itt, én még nem is láttam!

Kedves kérdező! Tudom, hogy eltelt már pár hónap, de azért szeretném megkérdezni, hogy végül a legyőzhetetlen wing tsunt választottad? Remélem igen, hiszen ott a hozzád hasonló ostoba naiv gyökerek nagyon sok értelmes hazugságot tanulhatnak, amivel biztos nem tudják magukat megvédeni még egy óvodás kislány ellen sem, de azért elhiszik magukról, hogy ők a sebezhetetlen harcosok! Gondolom azóta már egy halhatatlan kung-fu vitéz lett belőled és már nincs ellenfeled utcán, hiszen a nagymenő wing tsun ugyebár a leghatékonyabb harcművészet (egészen addig, amíg a buszmegállóban beléd nem köt két sittes tolvaj cigány)!

#USBORNE

2014. máj. 30. 11:34
 20/20 anonim ***** válasza:
B*szki,én,egy laikus 2 mozdulattal elintéztem egy wingtsun-ost :D Fejelés és térd a tüdőbe.
2015. nov. 5. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!