Én értek valamit félre a tippmix kombinációs fogadásnál?
4 meccsre tettem 3/4-es kombinációval, a max nyereményre azt írja, hogy 2065 Ft, de a meccsek oddsát összeszorozva, illetve az ebből megkapott számot megszoroztam még a tétemmel, de így meg azt kapom, hogy a max nyeremény kb. 3700 Ft.
Lehet én nem értek valamit, segítsetek.
A kombinációs fogadás a tippszmiksz-ben úgy működik, hogy megrakod azt a bizonyos 4 meccset, úgy mintha csak 4 szelvényt adnál föl, 3-as kombinációkban téve a meccseket.(minimum itt 100Ft, nem 200. Így 400at fogsz fizetni)
Tehát ha mindegyik tipped jön, akkor az összessel nyered az alaptétednek annyi szorosát amennyi az odds. Ellenben, ha egy elmegy, akkor is még lesz egy darab olyan szelód amin az a meccs nincs rajta így annyiszor 100Ft-ot kapsz.
Te azt nézted el, hogy a 400at(vagy amennyit fizettél) azt szoroztad meg az eredőddel.. ha jól értem. De lehet, csak elszámoltad magad.
Ha további kérdésed van írd ide nyugodtan.. de lehet a legjobb lenne ha mellékelnél képet is. :) Legalább privátban.
Remélem tudtam segíteni.
Igen a 400-at szoroztam meg az eredővel, úgy lenne logikus.
Privát küldök képet a szelvényről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!