Tippmixben a kombinációs fogadásnál ez hogyan van? (LENT! ) NAGYON FONTOS!
Figyelt kérdés
Ha fogadok pl.: 5/6 kombináción, akkor be kell jelölni, hogy hány meccset ikszeltem? És ha ez ha bejönne az összes tipp, von le valamit a végeredményből? És ha 1 megy el, és pl: 7 ezret nyerhetek, mennyit nyerek? Mennyit von le? (100x4 forinttal tenném meg)2010. ápr. 14. 14:09
1/3 anonim válasza:
Be kell jelölni az 5/6-od, de nem kapsz kevesebbet akkor, ha 6/6 bejön. Viszont 5/6 esetén a kiesett esemény szorzója levonódik. Tehát ha most összesen van 70x-es szorzód, akkor mondjuk egy 1,90-es szorzójú meccs esetén 36,8x-esre csökken a szorzód. De szerintem még így is bőven jól jársz. Sok szerencsét. :-)
2/3 anonim válasza:
ja-ja így van ahogy az első válaszadó írta. Én is régóta tipp-mixelek. Sok szerencsét. Remélem bejön.:):)
3/3 A kérdező kommentje:
Ezekre tettem:
Willem II-Ajax 2.v.3 gól
Basel-St. Gallen H
Atl. Madrid-Xerez H
Aston Villa-Everton 2.v.3 gól
2010. ápr. 14. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!