az lenne a kérdésem hogy szerintetek milyen egy szép láb? legyen formás, vékony, vastag, vagy milyen? hallottam múltkor hogy az egyik ismerősöm mondta a másiknak hogy: "húzz szoknyát mert jó lábaid vannak!" linkelnétek nekem jó lábakat? köszi :):D
köszönöm:D bár ezek a nagyon izmos már-már férfias lábak nekem nem tetszenek nem szeretnék ilyet :))
2013. szept. 15. 17:51
7/16 anonim válasza:
szerintem se mutat annyira jol a feszes farmer egy ferfiasan izmos labon, mint egy hosszu, karcsun....
2013. szept. 15. 17:54
8/16 anonim válasza:
Egy nagyon vékony meg nem mutat jól ruha nélkül és általában nagyon lapos fenék tartozik hozzá. Az meg szintén nem mutat jól.
Nyilván nem azt mondom, hogy ilyen izmos láb kéne mindenkinek, meg valószínűleg sose hoz össze a sors egy ilyen lábú nővel, de a virslilábak akkor se tetszenek.
2013. szept. 15. 18:00
9/16 anonim válasza:
Férfiasan izmos, hah... akkor egyétek csak a virslijeiteket... nem tudom, mit bírnak egyesek ezeken a formátlan pálcikákon, de végülis nekem mindegy.
Majd akinek olyan csúnya, rossz, férfiasan izmos lába van, nálam vigasztalódhat. [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!