Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Internetről meglehet tanulni...

Internetről meglehet tanulni thai boxolni?

Figyelt kérdés
?
2009. nov. 4. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
én próbáltam, sajnos nekem nem sikerült, azóta edzésre járok :) Viszont ha edzésen megtanulod a helyes mozdulatokat, otthon lehet gyakorolni..
2009. nov. 4. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
kösz a választ
2009. nov. 5. 13:43
 3/5 A kérdező kommentje:
És te melyik városban jársz és mennyibe kerül az edzés egy hónapban?
2009. nov. 5. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet. Igaz youtube-on van sok videó de azok már egy magasabb tudást mutatnak be. Egy ütésnél is több millió apró részlet van amit tudni kell ezeket nem lehet megtanulni egy videót vagy egy folyamatábrát elemezgetve. Edzésen ott az edző aki szól h mit hogyan mi jó mi nem jó. A másik attól h te csapkodod otthon a levegőt nem tanulod meg milyen amikor telibe megrúgnak nem szokod meg a fájdalmat nem tanulsz meg védekezni sem hisz nincs senki aki támad. Az h elképzeled h " nah most jön egy ütés akkor hajoljunk ki előle" ezzel semmit nem érsz el. A másik meg semmi nem fog motiválni h amikor már ömlik rólad a víz és alig kapsz levegőt akkor ugyanúgy folytasd holott edzésen csak ilyenkor kezd az edző beletaposni és mégjobban megpörget minket. Ezt otthon csak úgy h nézegetsz egy videót és szép lassan próbálod leutánozni a mozdulatok soha az életbe nem fogod megtanulni. Olyan dolgok fölött fogsz elsiklani amiket észre sem veszel pedig tök lényegesek.

A másik meg nem tudom mennyi ilyen oktató anyag van de én 1 éve csinálom és a mai napig tanulok vmi újat. Ha az elmúlt egy évet videóra vennénk (heti 5 edzés napi 2 óra) az 520 órányi anyag lenne ami egy 21 napnyi folyamatos videót jelent. Te mennyi anyagot neten találtál 2-3 órányit? Ez ötletnek is rossz. Járj le edzésre csak úgy megy máshogy nem...

2010. márc. 31. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:
hát thai boxolni nem lehet netről megtanulni de pár mozdulatot elleshetsz amit edzésen megtanulhatsz
2011. febr. 6. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!