Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani táncos...

Tudnátok ajánlani táncos sportcipőt?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=A1jW1-xOBh8

Ilyesmire gondolok, ami fontos HOGY KEMÉNY LEGYEN az egész szóval ha lábujjhegyre állok benne nem nyomódik össze és töröm el a lábujjam.

2013. szept. 9. 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Moonwallkot akkarsz tanulni ? Hát Énis tanultam nállam az volt folyton a gond hogy nem bírtam megállni lábújhelyen.

Az egyik legjobb tip fejleszd az egyensúlyod,+ ne legyen rád nagy a cipő? Én Deszkás cipő , tornyacipő állitólag aki tud egy mozdulatot bármelyik cipőben tudja! Szóval gyakorlás! :)

2013. szept. 20. 01:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem moonwalk, hanem amikor a lábujjhegyére áll. Mert Michael soha nem a "párnás" részére állt a lábának, hanem konkrétan a lábujjhegyeire ha megfigyelted, de feltétlen csinálok majd egyensúly gyakorlatokat! :)
2013. okt. 29. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!