Hogyan öltözködjek őszi kocogáshoz?
Kb egy hónapja kezdtem el kocogni, csak óvatosan, alkalmanként 2-3 kilómétert. Meleg időben rövidebb futónadrágot, rá egy normál rövidnadrágot vettem fel, felülre pedig egy ilyen légáteresztős futópólót.
Most már jön a hűvösebb idő, a latyak, eső, de nem szeretném abbahagyni a kocogást. Milyen ruházatot javasoltok, ami nem kerül sokba és jó lenne őszre?
Olvastam, hogy rétegesen öltözzek, ilyen-olyan futópolár meg nem tudom milyen anyagú dzseki, meg ilyesmi, de ilyenekre biztosan nem lesz pénzem és ősszel is akarok kocogni!
Tavaszra az 5 kilóméteres távig szeretnék eljutni, de mindenképpen csak lassan, óvatosan, semmi rohanás, nem akarom magam és a lábam kikészíteni.
Szóval mit javasoltok a hűvösebb esősebb időre olcsón? :)
Köszönöm az észrevételt. Valóban, talán az okokat nem gondoltam, hogy ki kéne fejteni. Lássuk
- Megszerettem a kocogást és nem akarom, hogy a rosszabb idő elvegye a lelkesedésemet
- Erősítek is, ponthogy a saját testsúlyos edzések is érdekelnek, de mellette ezt is választottam
- Ígéretet tettem valakinek egy futóversenyen való részvételre és nem szeretnék se neki, se magamnak csalódást okozni.
Előre is köszönöm az építő javaslatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!