Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez így jó lesz? (fegyencedzés)

Ez így jó lesz? (fegyencedzés)

Figyelt kérdés

Tehát nincs nagyon időm edzeni, pedig szeretnék, de ezéven(vagyis csak jövő tavasszal) van az érettségi, úgyhogy arra kell tanulni, meg szar az órarend, no mindegy...Szóval eddig 3 nap edzettem(jó magaviselet), tehát szétosztva a 6 gyakorlat(2-2-2), minden második nap volt a 6 alapgyakorlat, közötte pedig a kiegészítő gyakorlatok, de most biztosan csak hétfőn és kedden, bizonytalanul szerdán és pénteken fogok tudni edzeni, és arra gondoltam, hogy szétosztom A(fekvő, HSPU, húzódzkodás) és B(guggolás, lábemelés, híd) napra, tehát: 1. verzió: hétfőn-A, kedden-B, és ha szerdán, és pénteken lesz időm, akkor mennének a kieg. gyakorlatok, amik nem igényelnek túl sok időt vagy

2. verzió: hétfőn-A plusz kieg. gyakorlatok(egyik fele), kedd-B plusz kieg. gyakorlatok(másik fele), és ha lesz időm szerdán és pénteken megismétlem az edzést(A plusz B nap), de itt nem biztos, hogy lesz időm, és akkor csak első két nap lenne az edzés, és az lehet, hogy kevés lenne...mondjátok el ti hogyan csinálnátok, mi a véleményetek erről az edzéstervről?, az építő jellegű kommenteket előre is köszönöm

2013. szept. 8. 11:00
 1/2 anonim válasza:
Szerintem többet ér, ha a 3. edzésterv alapján alakítod az edzésed, ha jól emlékszem veterán a neve. Napi 10-15 percnek (2-4 bemelegítő sorozattal együtt) szinte biztos, hogy elégnek kell lenni egy calisthenics erőedzéshez, ezzel az edzéstervvel legalábbis. Ha az állóképességedet szeretnéd javítani akkor már más a helyzet, de nem hiszem hogy erről lenne szó.
2013. szept. 27. 16:14
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ, lehet megfontolom a tanácsodat
2013. szept. 28. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!