Hogyan tanítsak meg valakit táncolni?
Első vagyok.Hát először is nem tom, milyen színvonalról van szó, de próbálj a koreográfiához egy pörgős zenét keresni, ami a nézőket és a táncos párt is megmozgatja. Az alkatukhoz, adottságaikhoz való figurákat taníts nekik, és olyanokból csinálj bemutatót, koreográfiát, amelyek rendesen mennek is nekik. A sambánál tanítsd meg a "bounce-action-t", ami a sambának a szíve lelke. ÉS engedd el nyugodtan a fantáziádat mind a 2 tánc esetében akkor lesz szép show. Bár ez az egész a képzettségtől si függ nem tom , hogy te , illetve ők mennyire vannak otthon a témában.
Sok szerencsét!
Ha kérdésed lennne írj nyugodtan. :)
ömm még mindig első vagyok :D
hát ezt igazából nem nagyon lehet elmondani, de ha beírod youteba-ra h " samba bouncing" tuti kidobja úgy a legegyszerűbb, hogy látod. Vagy nézz meg ott pár táncos videót sambáról.Ám ha te tanítod őket illene tudnod :)
Jah meg még valami igazából, hogy tanítod őket sambázni, ha még sose sambáztál ? :D
tudod, nem magyarországi vagyok, és ott, ahol lakom nincsen tánciskola, pedig én szívesen táncolnék. szóval a sulinkban van egy verseny, melynek az egyik része a tánc. idén sambázni és keringőzni kell. tavaly chacha volt és rock and roll. őszintén szólva az egészet a neten tanultam meg és úgy tanítottam meg az osztálytársaimat is. tehát nincs nagy tánctapasztalatom, de eddig csak bókokat kaptam:). és am szerintem jó dolog tanárnak lenni,és már meg is néztem a neten a sambát, és azt hiszem, megértettem a lényeget. köszi a segítséget. ha van még kérdésed, irj nyugodtan, szivesen beszélgetek bárkivel, főleg ha táncról van szó :)(akár privátban is).
15L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!