Zsírégetés futással?! Nemrég vettem egy pulzusmérő órát, amely szerint egyelőre képtelen vagyok a zsírégető tartományomban futni.5kg-ot szeretnék leadni ( diétázom is), de ma amikor már úgy tényleg kezdtem belelendülni a futásba -->
a max. Pulzusszám közelében voltam.Gondolom ez így nem jó, de mégis mit csináljak? Próbáltam, hogy leállok, megvárom még lemegy a pulzusom, de nagyon gyorsan ismét megugrik. Vagy fussak a maxiumom közelében mint az intervall futók?
Köszi előre is a hasznos tanácsokat :)
"Azt hittem aki sportol zsírt is éget, először, aztán meg izmosodik. :( "
Ez nem így van, illetve nem ilyen egyszerű.
Én úgy vagyok vele (korábbi válaszoló aki kérdezte hogy is van ez) hogy kevesebbet eszem, kerülöm a lisztes, cukros dolgokat és heti 2-3-szor lassú tempóban, azaz apró léptekkel kocogok egy negyed órát. Nekem ez tetszik.
Nem sprintelek, nem is bírnám, és nem erőltetem a testem olyanra ami rosszul esik.
Ennyire tudományos módon nem fogom fel a dolgokat.
Eddig soha semmit nem sportoltam, vagy évente 2-3-szor tornáztam valamit, most megpróbálok kicsit többet, és a kocogást választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!