Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Zsírégetés futással?! Nemrég...

Zsírégetés futással?! Nemrég vettem egy pulzusmérő órát, amely szerint egyelőre képtelen vagyok a zsírégető tartományomban futni.5kg-ot szeretnék leadni ( diétázom is), de ma amikor már úgy tényleg kezdtem belelendülni a futásba -->

Figyelt kérdés

a max. Pulzusszám közelében voltam.Gondolom ez így nem jó, de mégis mit csináljak? Próbáltam, hogy leállok, megvárom még lemegy a pulzusom, de nagyon gyorsan ismét megugrik. Vagy fussak a maxiumom közelében mint az intervall futók?

Köszi előre is a hasznos tanácsokat :)

2013. szept. 5. 21:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem is sétát írtam.;)
2013. szept. 6. 21:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Montez, én "kedvellek", mert sok hasznos válaszod van és rengeteg türelmed, de ne kötekedj :)Én sem arról beszéltem, hanem h untat, ha vmit lassan kell csinálni és nálam a gyaloglás is lassú mozgásnak minősül. Na. :)
2013. szept. 6. 21:37
 13/16 Osynho ***** válasza:

"Azt hittem aki sportol zsírt is éget, először, aztán meg izmosodik. :( "

Ez nem így van, illetve nem ilyen egyszerű.

2013. szept. 6. 22:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem kötekedtem, poén volt. Smileyt is raktam.
2013. szept. 6. 22:12
 15/16 A kérdező kommentje:
Kötekedésnek vettem :) Egyébként tényleg fura ez az izomvesztéses dolog.. ezek szerint akik némi túlsúllyal és 0 állóképességgel elkezdenek kocogni és nem mérik, v nem tudják h mérni kell a pulzusukat, azáltal fogynak, h az izmukból is veszítenek.. Ez nem szép húzás a természettől: Egyik kezével ad, a másikkal elvesz.
2013. szept. 6. 22:39
 16/16 anonim válasza:
100%

Én úgy vagyok vele (korábbi válaszoló aki kérdezte hogy is van ez) hogy kevesebbet eszem, kerülöm a lisztes, cukros dolgokat és heti 2-3-szor lassú tempóban, azaz apró léptekkel kocogok egy negyed órát. Nekem ez tetszik.

Nem sprintelek, nem is bírnám, és nem erőltetem a testem olyanra ami rosszul esik.

Ennyire tudományos módon nem fogom fel a dolgokat.

Eddig soha semmit nem sportoltam, vagy évente 2-3-szor tornáztam valamit, most megpróbálok kicsit többet, és a kocogást választottam.

2013. szept. 8. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!