Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van valaki ki tájfutó, vagy...

Van valaki ki tájfutó, vagy valamelyik ismerőse/rokona/barátja jár tájfutni?

Figyelt kérdés
Én és a barátnőm 13 évesek vagyunk, és szeretnénk valamit közösen sportolni, ezt már tavaly év végén eldöntöttük, és azt is, hogy egyesületi, rendszeres sport legyen. Teljesen beleszerelmesedtünk a tájékozódási futás (röviden tájfutás)ba. Az mvsi honlapján azonban a tájfutás címszó alatt csak egy név, és egy telefonszám van megadva, amit az én szüleim 3x, az övéi pedig már 2x hívtak, de egyszer se vette fel, így nem tudunk nála érdeklődni, hogy indult-e most új csoport, hol van az edzés, télen is kint vagyunk-e stb...Írnátok róla, hogy nektek mennyiszer van kint az edzés, ilyesmi?
2013. szept. 4. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Kicsit régi a kérdés (talán már nem is aktuális), de ha érdemi választ szeretnél, akkor szerintem adj nekünk is egy esélyt, és áruld el, hogy az ország melyik csücskében laksz :-)

Egyébként én is belezúgtam a tájfutásba...

2014. aug. 26. 13:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Miskolc:))
2014. aug. 28. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!