Versenytáncos lányok! Milyen melltartót vesztek fel az oylan ruha alá ami hátul derékig ki van vágva?
Figyelt kérdés
#melltartó #versenytánc ruha
2013. szept. 3. 22:16
1/6 anonim válasza:
én ugyan nem vagyok táncos de vannak ilyen pánt nélküli melltartó szerűségek is:) :
2/6 A kérdező kommentje:
igen, de nem tudom mennyire megbízható :) lehet forgok 2x, és elmozdul vagy leesik...
2013. szept. 4. 15:42
3/6 anonim válasza:
hát én se próbáltam még úgyhogy nem tudoktanácsot adni:/
talán ha ismersz valakit (pl. valamelyik barátodat) aki már hordott ilyet megkérdezheted felőle:)
4/6 anonim válasza:
amit itt linkeltek az rajtam egy helyben állva sem maradt meg.. egy rendes táncruhába bele van varrva a melltartó és külön már nem kell alá felvenni
6/6 anonim válasza:
Igaza van a 4. válaszolónak, egy rendes táncruhába elvileg bele van varrva a fehérnemű pótló, így alá már tök szükségtelen a melltartó. Nem akarok vitát nyitni, de ha versenytáncos vagy, akkor ezek az alap dolgok egyértelműek lennének neked.Mert egy versenytáncosnak mindig valami különleges ruhája van, azt jó varrónőkkel varratják, akik természetes tudnak ilyen egyértelmű dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!