Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha felveszek valami kényelmes...

Ha felveszek valami kényelmes szabadidő felsőt az árnyékolás úgy megy gyorsan tudom ütni. Ha meg átlagos ruha például kicsit feszülős. Vagy akár bő abban nem megy, ruha nélkül is olyan lomha a kezem, hogy az borzasztó. Bolond az idegrendszerem?

Figyelt kérdés
edzésen is tökbénának érzem magam itthon meg szabadidőben elég gyors vagyok szerintem...legalább is érzem a kezemen,magamon

2013. jún. 16. 18:58
 1/5 aikiboxer ***** válasza:

Ez melyik sport? :)

Hosszú ujjúban edzel?! Bokszban egyszerű pólóban vagy boksztrikóban szokás edzeni. A szabadidő felső esetleg suhog, azért lelkesülsz be tőle így, hogy nindzsának érzed magad... :)

Egyébként nekem is van olyan, hogy nagyon gagyinak érzem magam és közben az edző mondja, hogy na végre ez jó volt... Nehéz objektíven megítélni saját magadat.

2013. jún. 17. 07:41
 2/5 A kérdező kommentje:

na igen kb olyan érzés ahogy leírod,mintha nindza volnék

csak a baj pólóba mint egy szar darab vagyok..nem érzem az ütemet se a gyorsaságot és azt a hülye tükröt sem amit bámulok edzésen és balfa@znak érzem magam...

edzésen pólóba, csak mikor itthon felveszem és gondolok 1-et na most árnyékolok felveszem a felsőt és szó szerint nem érzem magam bénának,gyorsan tudok ütni

2013. jún. 17. 12:30
 3/5 aikiboxer ***** válasza:

:)))

Teljesen normális érzés. Én a bandázzsal vagyok így. Utálok puszta kézzel árnyékolni, olyan kis esetlen a kezem bandázs nélkül. Bezzeg bandázsban -- jobban néz ki stb. :)

2013. jún. 17. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:
én is gyorsabbnak érzem magam hosszú újúba meg lazább izomzatúnak is
2013. jún. 21. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:

A feszülősben rosszul érzed magad azért lehet, mert nem vagy még túl izmos. Én leginkább ruha nélkül szoktam ütni a zsákot. Főleg ilyen melegben. A ruhába meg azt érzed, mint ha nagyobb lennél és a súrlódástól pedig gyorsabbnak. Valahogy így tudnám ezt elképzelni. Szerintem szimplám nem gyakoroltál még eleget és azért érzed sokszor hülyén.

Az elején gyakorlat hiánya miatt én is ezt éreztem. Ez olyan mint mikor lábbal rúgod a zsákot. Jobb lábam jobban ráfordul a zsákra mint a bal. A ballal mikor rúgok olyan mint ha nem teljesen fordulna rá ezért olyan hülyének érzem. Na ez ment az első pár hónapba. Mikor már nem éreztem annak és rendesen tudtam rúgni utána már tökre jó volt. Szóval csak gyakorlás gyakorlás gyakorlás.

Hát igen bandázzsal tényleg jobb.:) Amúgy nem olyan fix a csuklóm.

2013. jún. 24. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!