Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok, mi ez a nagy lovaglás...

Lányok, mi ez a nagy lovaglás imádat?

Figyelt kérdés
A sportra gondolok, mindig ha hallom, hogy egy lány lovagolni jár/szokott rosszra gondolok.
2013. szept. 1. 14:58
 1/9 anonim válasza:
Mert gyökér vagy, akinek még egyik értelemben sem volt köze a lovagláshoz:)
2013. szept. 1. 15:00
 2/9 anonim válasza:
A jó lovas akármilyen lovat megül ;)
2013. szept. 1. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:
A ló az egy félelmetes állat.
2013. szept. 1. 15:01
 4/9 anonim válasza:
[link] mivel ide írtad ezért csak rosszra lehet gondolni:D
2013. szept. 1. 15:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki és megtudod.
2013. szept. 1. 15:04
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

nem értem miért ebbe a kategóriába tetted a kérdést.

akik nem hobbilovasok hanem sportolnak azok kb óvoda nagycsoport illetve első iskolaévekben már rendszeresen lovagolnak amikor még azt se tudják milyen szexpózok vannak

a szüleiket kérdezd. ez egy amolyan sznob sport a lányos szülők lovagolni viszik a gyereküket a fiús szülők pedig autó/motor sportot preferálják a lényeg hogy sokba kerüljön...

2013. szept. 1. 15:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Régebben is ugyanez volt csak akkor még nem volt ennyire elterjedve az internet sem hogy mindenhol ezt látni ha egy 10-20 év körüli lány elmegy lovagolni.

Valaki ezt szereti csinálni, szereti a sportot, az állatokat és a kettőt kombinálja.

Én is jártam lovagolni igaz én hobbiból mert én nekem a szertorna sportág jobban a szívemhez állt közelebb meg amikor elkezdett érdekelni a lovaglás a két sport már nem fért volna bele az edzések ütközése miatt, mivel a szertornát komolyabban csináltam így minden második nap eljártam edzeni, lovagolni csak csütörtökönként vagy vasárnaponként mentem el, attól függ mennyi időm volt rá. Akartam abba is sportolni mert tetszett de a szertorna számomra fontosabb volt mint a lovaglás meg azt 7 éves korom óta csináltam, meg csinálom is még a lovaglást 2 éve kezdtem el.

Sok velem egykorú meg még több fiatalabb 10 éves kor alatt is járnak oda, lovagolni, szeretik csinálni, érdekli is őket, friss levegőn vannak, meg mégis kicsit foglalkozhatnak az állatokkal edzéseken kívül. Én is most nyáron sokat mentem oda önkénteskedni, segíteni trágyázni meg lófürdetés meg kivinni őket legelni, mert szeretem az állatokat de mint rendes sportba már nem kezdenék bele.

2013. szept. 1. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerelem/szex téma, ott válaszolnak.
2013. szept. 1. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Legalább 3-4 generációra visszamenő lovas (értsd: hortobágyi csikós) családból származom, gyakorlatilag hamarabb ültem lovon mint ahogy járni tudtam. "Parasztjányként" nőttem fel, nekem ugyanolyan természetes volt a lovaglás meg a tehénfejés, mint egy mai városi gyereknek a videójáték.

Azóta elköltöztem nagyvárosba, vegyésznek tanulok és súlyzós edzést csinálok, de ha meglátogatom a szüleimet, szívesen lovagolok még mindig.

Ha rosszra gondolsz a szó hallatán, akkor az csak annyit jelent, hogy baromi éretlen vagy. Erről ne én tehessek már.

2013. szept. 1. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!