Hogy lehetnek tökéletes lábaim?
Figyelt kérdés
2008. júl. 1. 21:07
11/16 anonim válasza:
Egy formás feszes láb sokkal vonzóbb mint azok a gólyalábak. De ha te olyanokat tartasz tökéletesnek akkor bizony sokat kell koplalnod és szenvedned. És amit elérsz hogy a pasik 99%-a rá se néz a virgácsaidra. Sok sikert!
12/16 anonim válasza:
Én nő vagyok és szerintem is az izmos láb a szép. (Én is Jamie-t említettem volna). De ilyen lábat nagyon nehéz csinálni, rengeteg munka és lemondás. Ha izmosodik a lábad bármennyit, már szebb lesz (feltéve, hogy nem vagy eleve nagyon izmos:))). Az összes férfiismerősöm utálja az olyan lábakat, ahol a két comb nem ér össze legalább egy helyen felül, meg térdben, mert ó-lábnak néz ki. Nem tudom, mennyi idős vagy, de 20 felett már nem jó, ha valaki gebe.
13/16 anonim válasza:
Akkor egy kicsit változtassál az értékrendeden mer akiket te belinkeltél egytől egyig anorexiás drogos picsák...
Jamie Eason odabasz, de a magyarok közül Tóth Bogi a BEST:P
14/16 anonim válasza:
Csakis futással lehet tökéletes lábat elérni. Ilyen gebe löttyedt, alaktalan lábakat el lehet érni pusztán koplalással vagy narkózással is, de ha igazán szép lábakat akarsz, akkor napi 10km futás és egy éven belül meglesz az eredménye.
15/16 anonim válasza:
Azért van különnbség Giselle és Mary-Kate lábai között, nem csak hosszra, hanem formára is, és Giselle szerintem kifejezetten szép
16/16 anonim válasza:
Haaaat attol fugg mia tokeletes de ajanloma futast,gyurj combra terdre labfejre mindenre akkor tuti olyan lex amiennek szeretned;):P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!