A testépítők mennyire jó futók?
a jó futóeredmények, vagy a kitartó futás képessége nemcsak az izmoktól függ, hanem a szív és a tüdő edzettségétől. a súlyok emelgetése kevésbé edzi a szívet és a tüdőt. ahogy az előző válaszoló is mondta, a nagyobb tömegű testnek több energiájába kerül magát felgyorsítani, és hosszú távon tartani a tempót.
tehát a válasz: nem jellemző, hogy a testépítők egyben jó futók is lennének, de lehetnek kivételek. és ezek a kivételek valószínűleg rendszeres futóedzéseket is végeznek. :D
Azért is írtam hogy: "Én azt vettem észre hogy aki tömeges (mint én) az is tud jól futni,de aki szálkás az mégjobban!"
Szóval aki véknyabb az jobban bír elvileg futni.
Rövidtávon jól futok de hosszútávon meghalok!
egy testépítő.
Azt hiszem nézzétek meg a Pumping Ironnak azt a jelenetét,mikor rögbiznek..kissé vicces..
http://www.youtube.com/watch?v=Z5tkTwQvhts&feature=related
Klasszikus értelemben jobbak,mint az átlagember(egész nap TV-zik),de rosszabbak mint a "normális" futók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!