Nagyon rossz az ha aszfalton szaladok, úgy kb kétnaponta?
Figyelt kérdés
Jobb lenne ha olyan helyen szaladnék ahol nincs aszfalt, de nem futópálya, csak sima út?2013. aug. 30. 22:25
1/7 anonim válasza:
Mindenkinek más ízületei vannak, nekem eléggé megy szét a térdem, már a sétálás is nehézséget okoz, pedig csak 21 vagyok :) szerintem ne kockáztass + rendes futócipő. (Intezív sétára voltam kényszerülve hónapokon keresztül, napi másfél óra)
2/7 anonim válasza:
Az aszfalt, beton valóban nem a legjobb futóterep, ettől egy idő után nagyon fájhat majd a sarkad, a lábfejed teteje, lábujjaid, és a térded is fájni fog még akkor is ha csak kétnaponta futsz kb. 1-1,5 órát. Én szerintem fuss erdőben, vagy a margitszigeten körbe a futópályán. Így maximum izomlázad lesz a sok futástól.
4/7 A kérdező kommentje:
*Glissade*: sportolok!
2013. aug. 31. 18:42
5/7 A kérdező kommentje:
köszia válaszokat, a Margit szigethez nem lakom közel:)
2013. aug. 31. 18:51
6/7 *Glissade* válasza:
Szaladni a csirke szokott kukaccal a szájában:)
Ember futni szokott, vagy edzeni.
7/7 anonim válasza:
Állítólag a nőknek kifejezetten káros a futás, akár asztfaltról, akár földesútról van szó. Nekik a szélesebb medencecsont miatt nagyobb szögben dől befelé a combcsontjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!