Lány vagyok.16 éves és szeretnék valamiylen küzdősportot kipróbálni. Mit ajánlotok?
Biztos hogy küzdősportot keresel?
Én ajánlanám a figyelmedbe a Wing tsun kungfut.
Ez harcművészet, életforma. Nem csak testi edzettséget, hanem lelki békét is ad. Önvédelemre tökéletes.
Kifejezetten nőknek való, itt nem bele állni kell az ütésekbe, hanem kitérni előle, és a leghatékonyabban visszatámadni.
Egy barátom thai boxol és tanítgatott kicsit. Nagyon megtetszett és ne félek attól, hogy homokzsáknak használjanak.Lehet hogy ez egy kicsit elhamarkodott kijelentés,majd meglátom.
A válaszom arra, hogy miért nem kerestem meg a hasonló kérdéseket, az, hogy mert sokkal egyszerűbb feltenni a kérdést, mint keresgetni hasonló után.
Én boxolok de az edzések végére a saját nevemet nemtudom.Tehát hogyha idáig semmit nem sportoltál akkor idegileg össze fogsz roppanni egy ien edzés után.
14/f
Thai box is jó szerintem. Azért Kick-Box-oljál mert abban IS van lábmunka. Én is birka vagyok hogy abba hagytam 7évesen.
F 17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!