Magyarországon sehol sem lehet airsoft elektromos tárakat használni? És jó akármire a hangtompító és flash supressor (nem tudom magyarul)?
Mért ne lehetne használni elektromos tárat? Én is használok (G36 drum) meg csapattársam is (AK 74 drum). Persze játéka válogatja, hogy mit használhatsz, de általában a lőszer limit miatt csak real, low vagy mid cap tárakat használunk.
Hangtompító típusától függően tudod feltenni a fegyverre. A fegyvertől is függ, hogy jobb vagy balmenetes, mennyi az átmérője stb., de általában minden hangtompító és lángrejtő jó a 14mm-es BAL menetes csövekre, fegyverekre.
Flash supressor = falsh hider = lángrejtő!
A flash supressor-nak, azaz lángrejtőnek nincs gyakorlati szerepe, hiszen egy airsoft fegyverből nem távozik lángcsóva a lövéskor. Ugyanez a helyzet a hangtompítóval is.
Ezeknek leginkább esztétikai jelentőségük van, illetve ugye a fegyver csöve a hangtompító miatt hosszabb, ezért a lövések erősebbek illetve pontosabbak lehetnek.
"""""" illetve ugye a fegyver csöve a hangtompító miatt hosszabb, ezért a lövések erősebbek illetve pontosabbak lehetnek."""""""""
Gondolom te valami műszaki diplomás szakértő lehetsz ?
Ha a fegyver csöve hosszabb, akkor a levegő tovább hajtja a BB-t, ezáltal tovább gyorsul, tehát a lövés erősebb, a fegyver pontosabb.
Ehhez nem diploma, hanem minimális gondolkodási készség kell.
Ülj le egyes !
A fegyver csöve nem lesz hosszabb ha hangtompító van rajta.
Pontosabb nem hosszabb csővel lesz ez airsoft nem éles fegyver valamit nincs huzagolás a csőben. Ha lenne se számítana.
Ha nincs elég összesűrített levegő a BB mögött akkor aszhatod a hosszabb csövet. hosszabb csőhőz több levegő is kell.
Hát akárhogy nézem, nekem úgy tűnik, hogy a fegyver csöve hosszabb lett a hangtompító felhelyezésével. (Jó igen, szigorúan véve az nem a fegyver csöve, mert az egy hangtompító, de most komolyan a szavakon akarunk vitázni?)
Példa.
Dan Wesson 6" és Dan Wesson 8"
A két fegyver közt a különbség mindössze annyi, hogy az elsőnek 6colos csöve, a másodiknak 8 colos csöve van.
Saját tapasztalatból is tudom, hogy a 8-as változat erősebb és pontosabb a 6-os testvérénél (gyári adatok szerint IS), holott KIZÁRÓLAG a cső hosszában van különbség.
Gondolom az nem kérdés, hogy a hangtompítónak hang tompító szerepe az airsoftban nincs. Akkor kérdem én, mi az, ha nem egy plusz csődarab, amit a fegyver elejére rakunk?
Ígytehát ha a hangtompító által nő a fegyver csövének hossza, már a feljebb említett Dan Wessonos példa alapján is nőnie kell az erőnek és a pontosságnak.
Én ezt így látom teljesen logikusnak, de én is ember vagyok, tévedhetek. Ha a gondolkodásmódomban hiba van, kérlek üzenetben világosíts fel, ne terheljük a kérdés oldalát fölöslegesen vitánkkal.
Te hány éves vagy 12 ?
softair.hu itt leírhatod az elméleted a hangtompítóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!