Milyen airsoftot vegyek?
25-30 ezer forintom van egy airsoftra. Én gépfegyvert szeretnék. Ennyi pénzért érdemes teszemaszt a keleti frontban vásárolni egy újat, vagy vegyek használtan?
Ti milyet ajánlotok?
hangsúlyozom ne vegyél használtan, főleg ha első fegyvered lessz!
Szerintem gyűjts hozzá még 5000 et ahoz a 30 hoz, és aból tudsz venni egy rendes cyma ak-t... ÚJONNAN!
5000 forint nem olyan sok...inkább várj, mint vegyél egy szart, és aztán viheted szerelőhöz tripla annyiért!!
Ha tudsz ismerőstől vagy megbízható embertől használt fegyvert venni akkor azzal jobban jársz. Vagy ha van hozzáérő ismerős akkor ő esetleg tud segíteni a vásárlásban....
Én is újonnan vettem az első AEG-em, de ugyan annyit költöttem rá mint arra amit már használtan vettem. Persze most már mind a kettő ugyan olyan jól, tökéletesen működik, tehát anyagilag jobban jártam a használttal.
Persze használt és használt között is van különbség, mint új és új között is, de természetesen az újnál kisebb a rizikó!
(jah, és bolt bolt között is van különbség!!! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!