Milyen airsoftot vegyek max 15000 ezer ig?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 19:54
1/2 anonim válasza:
OLCSÓT!
Tobbszor elolvastam a kérdést, mondván, hogy tuti félreolvastam a 15000-et. Ennyiért nem veszel valami jó fegyvert. És gondolom ismered azt, hogy nincs elég pénzunk, hogy szart vegyunk?
Ezt találtam: [link]
De egy akción nem veszed hasznát, letarolnak az automatával. Epuletharcra még jó. Szerintem gyujts 2x 3x ennyit, hisz itt a nyár, dolgozhatsz (gondolom még suliba jársz). Ha találsz egy jó munkahelyet, akkor még 30000-et egy hét alatt osszeszedsz. Én például szendvicseket pakoltam tavaly kb. 600-as órabérért. Ha osszeszedsz ennyit (45000) akkor ezt vedd: [link]
megbízható, még ha kínai is, szerintem a legjobb kezdofegyver. Vegyél bele 0.20g-os golyókat és egy védoszemuveget.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!