Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyire vészes melltartó...

Piriiiiii kérdése:

Mennyire vészes melltartó nélkül futni?

Figyelt kérdés
Később lóghat tőle a mell, árthat neki, okozhat gondot, ha az ember melltartó nélkül fut?
2013. aug. 24. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
én mindig melltartó nélkül futok, és nincsen semmi bajom. 30/F
2013. aug. 24. 16:50
 2/8 anonim ***** válasza:
22%

Nőknek, futni?

Mindenképp vészes. Nem erre van kitalálva a szervezetetek, sem a szerveiteket tartó szalagok, sem az ízületeitek.. hihetetlen (számomra), hogy még mindig nem találtok jobb edzést. Amikor már annyi jóga stúdió, qigong edzés van, kiemelten nőknek is.. És még mindig tele az utca futókkal. De futó nőkkel, kocogó elhízottakkal.. nagyon nincs még edzéskultúra itthon.

2013. aug. 24. 17:11
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
én is meltartó nélkül futok:) 28/f
2013. aug. 24. 17:13
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
Én is nélküle futok, 21/f, de ha egy nő fut nélküle, az sem zavar, sőt:D
2013. aug. 24. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:
30%
attól nem lesz lógosabb, hogyha nincs rajtad melltartó, mivel avval dolgoztatod a tartó izmait.
2013. aug. 24. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5: sajnos a melleknek nincsen saját izomzata - és a mellizom sincs rá hatással. Ha a mellben lévő rugalmas tartószalagok megnyúlnak, akkor kalap-kabát.

Tehát Pirikém: igen, hordj melltartót. :)

2013. aug. 24. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem biztos nem menne. Rettenetesen idegesít, hogy ott "lebegnek" össze-vissza. De nem értem miért zavar a melltartó futás közben? Azért a többség hordja sportolás közben, még ha nincs is túl nagy melle.
2013. aug. 24. 20:49
 8/8 A kérdező kommentje:

A Piri nem az igazi nevem, és a kérdést sem magam miatt tettem fel, én melltartóban futok, csak hogy kiteregessem a titkaimat, habár a szemfüles kukkolók észrevehetik a különbséget.

Amúgy meg köszi a választ.

2013. aug. 25. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!