Legerősebb sportmelltartók?
75 E-es a mellem, és szinte semmi nem tartja meg eléggé ahhoz, hogy lovagolásnál és futásnál kényelmesen érezzem magam. :/
Ti mit ajánlotok? Valami megaszuper erős melltartó kéne, kifejezetten nagy mellre, amiben szinte nem is érezném a mellem és nem zavarna! :D
Néztem több helyen is, de nem tudom, melyik érné meg. :/
Off, ne haragudjatok, de muszáj megkérdeznem... Mindketten írjátok, hogy sportoltok, ehhez képest (meg az enyémhez képest :D) a melltartó méretetek szép nagy :)
Milyen magasak vagytok, és hány kilók? Nem cikizésből, tényleg érdekel, hogy ez alkati dolog, vagy egyértelműen a súllyal függ össze?
Triumph Triaction, nekem ez vált be (futásnál). A Dunakeszi Triump Outlet-ben nekem anno nagyon jól segítettek, én is Triumph szakboltot javasolnék. Nekem a sportmelltartóm kicsit kisebb, mint a normál, és a próbafülkében én is próbáltam mozogni benne. Jó vásárlást!
OFF-oló: biztos már láttál utcán nőket, olyat, aki magas és kicsi a melle, és alacsony és nagy a melle. És biztos láttál testesebb nőt, kis kosármérettel, és vékonyabb, átlagos nőket nagyobb kosármérettel... Ennyire függ össze.
Igen, láttam már nagymellű nőket, de ők nem sportoltak. Legalábbis kérdező írja, hogy lovagol, fut és azért egy sportos nőnél az "e" kosárméret...furcsa :)
Tényleg nem kötözködni akarok, csak ez valahogy szemet szúrt.
Köszi, megnézem a Triumphot akkor!
OFF-nak: Se nem vagyok kövér, se nem vékony. Van rajtam egy kis plusz, de nem zavaró. Nem futok, inkább kocogni szoktam lejárni, a lovagolni viszont rendszeresen szoktam. :) Erősebb a testalkatom, nem vagyok egy nádszálkisasszony; na az kéne még, hogy pálcikaként viseljem ezeket a melleket. :D
Sziasztok! Triumph triacton melltartót használtam, nem rossz, de futáshoz nem tart eléggé... Most találtam egy nagyon jó melltartót a neten: Panache sportmelltartó, ódákat zengenek róla, valami díjat is nyert. Árban kb. ugyanaz, mint a Triumph, magyar webshopokból is rendelhető. Most fogom megrendelni, szóval még nem tudom beváltja-e a hozzáfűzött reményeket, de elég ígéretesnek tűnik.
OFF-olónak: 170 cm vagyok, 53 kg és 75E-s melltartót hordok. Úgyhogy nyasgem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!